Відзавтра у Рівному працюватиме Об’єднаний штаб допомоги під час карантину

event 21:20 Середа 18 Березня 2020 ПОДІЇ

Завтра на базі офісу політичної партії “Слуга Народу”, за адресою м. Рівне вулиця Степана Бандери 17, запрацює Об’єднаний штаб допомоги в м. Рівному та Рівненській області. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: Прошу приєднатися бізнес, політиків, не дивлячись на забарвлення політичної сили та погляди. В цю складну хвилину ми маємо єдиною силою об’єднатися та підтримати малозабезпечені верстви населення, матерів-одиночок, які виховують дітей, інвалідів, які не можуть вийти з будинку та купити собі шматок хліба“, – коментує нардеп від Рівненщини Дмитро Соломчук.

ОБ’ЄДНАНИЙ ШТАБ ДОПОМОГИ У РІВНОМУ вже завтра розпочинає роботу!Через введення карантину країна зупинилася. Працюють лише заклади першої необхідності. Це важливі кроки для безпеки життя і здоров’я українців. Але це не привід сидіти склавши руки.Чимало рівнян ПОТРЕБУЮТЬ НАШОЇ ДОПОМОГИ. Це пенсіонери, люди з інвалідністю, матері з дітьми тощо. Мало говорити про солідарність і взаємодопомогу. Потрібно ДІЯТИ.Тому, вже відзавтра ми запускаємо Об’єднаний штаб допомоги у Рівному. Давайте об’єднаємось усі: політики, підприємці, волонтери. Разом ми підтримаємо тих, хто не може забезпечити себе ці тижні.Пишіть мені, хто хоче долучитися до діяльності Штабу. Завтра розповімо деталі.Чекаємо вас у команді!

Опубликовано Дмитро Соломчук Среда, 18 марта 2020 г.

Деталі: Початок роботи Штабу запланований на 19 березня.

У зв’язку з карантином по всій території області, зараз у всіх населених пунктах працюють лише заклади першої необхідності.

Новостворений штаб покликаний об’єднати тих містян, які в період жорстких карантинних заходів можуть допомагати іншим. В першу чергу пенсіонерам, людям з інвалідністю, самотнім матерям з дітьми, та усім, хто не може повноцінно забезпечити себе в цей період.

До роботи штабу можуть долучитися всі бажаючі. Особливо організатори закликають об’єднуватися підприємців, політиків та волонтерів.

Читайте також: Рівненським пенсіонерам безкоштовно роздаватимуть захисні маски

Автор:
Теги:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward