Відомого солдата іноземного легіону Шторма Бальдерсона ДМС хоче депортувати з України

event 12:28 Середа 10 Серпня 2022 Суспільство
balderson

Воїна з Данії можуть депортувати з України та посадити на 10 років, адже він не може отримати необхідні документи для роботи в Україні. 

Карл “Шторм” Бальдерсон воює за Україну з першого березня. Він допомагав звільняти від росіян населені пункти на Київщині та евакуювати населення. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ БАЙРАКТАР NEWS

За його словами, він зрозумів, навіщо він тут, коли рятував з-під обстрілів маленького хлопчика та ледь стримував сльози. 

Фото “24 канал”

Нині ж його перебування в Україні та навіть свобода опинилися під загрозою. Усе через тупу бюрократію, яка не дозволяє Шторму отримати необхідні документи. Про це він написав у себе в Інстаграмі й допис викликав неабиякий резонанс: 

– Сьогодні я отримав повідомлення від Міграційної служби України!

Причина у відсутності документів для роботи в Україні. 

Я звертався до трьох військових частин в Україні, і це була довга боротьба, щоб отримати документи для роботи на них. Нині ж мені сказали, що я маю покинути країну!!! WTF

Я не можу цього зробити (отримати документи) тупо через те, що військова частина не знає, як надіслати необхідний папір! 

Якщо я повернуся додому в Данію й без паперів, які підтверджують, що я воював на боці української армії, мене кинуть до в’язниці на 10 років! 

Я зацікавлений залишитися в Україні. Як на мене, це абсолютно смішно. 

І це це буде так нікчемно, якщо вони мене заарештують і видворять з країни! 

Протягом останніх двох місяців я вів діалог з усіма підрозділами щодо моєї військової роботи в Україні!

Якщо зараз війна і військові зайняті іншою роботою, то мене треба викинути з країни?

Це має бути довбаний жарт!

У коментарях на ситуацію відреагував голова президентської фракції у ВР Давид Арахамія. Шторм сподівається, що влада розбереться у ситуації. 

Шкода це чути. Зв’яжіться зі мною і я спробую допомогти, – написав він у коментарях.

Пізніше у себе на сторінці Шторм наголосив, що хоче отримати українське громадянство, але не має бажання перетинатися з паперовою роботою в Україні. 

Маю одне бажання – українське громадянство та паспорт. Щоб я міг повернутися на фронт і воювати з досвідченими українськими солдатами ССО Мені більше не потрібна хрень з паперовою роботою в Україні!

Автор:
Останні новини
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward