“Українці, ви – неймовірні”: мешканка Ірпеня розповіла дивовижну історію про “антимародера”

event 12:55 Понеділок 09 Травня 2022 Суспільство

Українські Збройні Сили звільнили Київщину вже понад місяць тому – люди почали активно повертатись у свої домівки, зокрема в Ірпінь, пише Апостроф

 УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Деталі: Місцева мешканка зайшла у квартиру й побачила, що ні техніки, нічого цінного на перший погляд не залишилось, думала, викрали російські окупанти-мародери, проте, як виявилось, “хтось зайшов до нас додому і поховав цінні речі, уявляєте?”.

Про це Таня Давиденко повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

Ймовірно, хтось із сусідів Тетяни зайшов у її квартиру та вирішив заховати всі цінні речі та техніку, щоб уберегти їх від рук російських так званих солдатів.

Коментар: “Уявіть зайшли через розбите вікно, зняли телек з стіни, поклали його на диван і зверху подушками, щоб ніхто не побачив, дрібну техніку в дитяче ліжечко і пледом прикрили, робот-пилосос у шафу… заклеїли вікна і навіть не взяли продукти з холодильника, і Тимофія гроші, що подарували на день народження! Я ще досі не можу повірити”, – написала вона.

Тетяна Давиденко була приємно вражена таким вчинком незнайомця та помолилася за його здоров’я, оскільки добро завжди повертається сторицею.

Коментар: “Українці – Ви неймовірні. Дякую, незнайомець, надіюсь ти і твої рідні в безпеці. Молюся за тебе і всю нашу Україну”, – написала жінка.

Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward