Україна знову будує бетонні стіни на кордоні з Білорусією: деталі

event 17:21 Вівторок 12 Грудня 2023 Суспільство

Держприкордонслужба України не припиняє укріплювати внутрішній захист вздовж українсько-білоруського кордону за допомогою мін, протитанкових ровів, бетонних пірамід.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

На кордоні з Білоруссю інженерні підрозділи Державної прикордонної служби України активно встановлюють – попри зміну погодних умов – інженерні загородження різного типу. Зокрема, копають протитанкові рови так встановлюємо бетонні піраміди, а також продовжують споруджувати залізобетонне, металево-сітчасте огородження та загородження з колючо-ріжучого дроту типу Єгоза. Окрім того, спільно з підрозділами Сил оборони, на загрозливих напрямках продовжують нарощувати мінно-вибуховий захист. 

Читайте також: ГУР зламали податкову систему росії: її не можуть відновити декілька днів

“На даний час ситуація на кордоні з Білоруссю повністю контрольована, – каже помічник Голови ДПСУ Андрій Демченко. – Але ми розуміємо загрозу, адже дана країна продовжує підтримувати росію у війні, розв’язаній проти нашої держави. За обстановкою по той бік кордону постійно стежать підрозділи розвідки, аби оцінювати стан цієї загрози для вчасного реагування”.

Останні новини
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward