У столиці медики борються за життя двох дітей, які отруїлися грибами: двоє діток уже померли (відео)

event 14:47 Середа 05 Травня 2021 ПОДІЇ

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом злісного невиконання обов’язків із догляду за дітьми.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Нещодавно на Чернігівщині двоє сестричок і двоє братиків потрапили в лікарню після сильного отруєння грибами. Трагедія сталася в селі Олександрівка Добрянської громади 26 квітня. Там мати нагодувала чотирьох дітей юшкою з грибами. 27 квітня двох дітей — 7-місячного Віктора та 5-річну Аліну — доправили непритомними до лікарні.

У неділю, 2 травня, у Чернігівській дитячій обласній лікарні загинув 8-місячний Віктор Алексеєнко. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя хлопчика. Напередодні від отруєння померла і його 5-річна сестричка Аліна, у дівчинки відмовили внутрішні органи. 

За життя їхніх ще одних брата та сестри лікарі борються у столичному Охматдиті. Вони і досі у важкому стані в реанімації. Всі вони поїли грибної юшки. Про це 3 травня йдеться в сюжеті ТСН. 

Коментар: Самих грибів діти не їли, їли картоплю та юшку з картоплі. Я навіть уявити собі не могла, що таке може трапитися, ми не вперше беремо. Було все нормально до цього випадку“, — запевняє мама дітей Євгенія Алєксєєнко.

Вагітна мати дітей, яка спочатку почувалася добре, нині теж у реанімації із проблемами печінки. Вона отруїлася разом із чотирма дітьми, яких минулого тижня нагодувала юшкою з весняних грибів.

Симптоми отруєння — кволість і блювання — спершу проявилися у немовляти, потім уночі почало судомити його сестричку. Ще двом дітям стало зле на ранок.

Загалом у родині п’ятеро дітей. Найстаршого хлопчика, який живе з бабусею та грибної юшки не їв, соцслужби тимчасово вилучили із сім’ї. Родина перебуває на обліку в соцслужбі.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом злісного невиконання обов’язків із догляду за дітьми.

Джерело: сайт Green Post

Читайте також: Що робити, якщо ви помітили кліща на шкірі: поради від експертів

Теги: медики
Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward