У Рівному поліцейські затримали 19-річного закладчика амфетаміну та канабісу

event 15:09 Четвер 17 Березня 2022 РІВНЕ

Вчора, 16 березня, працівники управління міграційної поліції у взаємодії із оперативниками управління протидії наркозлочинності виявили молодого чоловіка, який у посадці біля залізничної колії розкладав наркотики.

Перевірені і актуальні новини з фронту – Час • Дій | НОВИНИ.

Деталі: Про це повідомили на сторінці Поліції Рівненської області у Фейсбук.

Під час патрулювання на вулиці Присадибній в м. Рівне поліцейські виявили молодого чоловіка, який у посадці біля залізничної колії розкладав наркотики. Нині 19-річний рівнянин спілкується зі слідчими.

За результатами поверхневої перевірки у хлопця виявили в загальному 19 поліетиленових пакетиків: 7 — із  порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на “амфетамін”, 7 —  із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, 5 — із кристалічною речовиною білого кольору, схожою на психотропну “Альфа-PVP”.

Слідчо-оперативна група Рівненського РУП, яка задокументувала скоєне кримінальне правопорушення, також вилучила 5 мобільних телефонів та ще 2 закладки із “амфетаміном”, розкладених зловмисником в обумовлених місцях.

Читайте також: На Рівненщині господині розгорнули масштабний “кухонний фронт” (ФОТО)

Свої протиправні дії молодик пояснив відсутністю грошей, а тому знайшов відповідну пропозицію в інтернеті і вирішив підзаробити: отримував “мастер-клади” з наркотиками в обласному центрі, розфасовував їх у сліп-пакетики та розкладав на території м. Рівне. За кожну закладку отримував 60 гривень, а наркобізнесом займався уже майже місяць.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин, вилучене скероване для проведення експертизи. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема і про повідомлення 19-річному рівнянину про підозру.

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward