Тіна Кароль шокувала глядачів неочіваною заявою: подробиці із суперфіналу “Голосу країни-11”

event 10:01 Понеділок 26 Квітня 2021 ПОДІЇ

За підсумками глядацького голосування цього року тріумфував підопічний команди DOROFEEVA – Сергій Лазановський. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

За перемогу в шоу боролися четверо учасників із команд тренерів: Тьома Паучек з команди MONATIK, Сергій Лазановський з команди DOROFEEVA, Сергій Нейчев з команди Олега Винника, та зірка Рівного Юлія Тимочко, яка змагалася в команді Тіни Кароль.

Цьогоріч суперфінал відбувався у три етапи, в кожному з яких шоу залишав один учасник.

Завершальним етапом суперфіналу стало виконання пісні, яку учасники співали на “сліпих прослуховуваннях”, після якого і стало відомо ім’я переможця.

Так, третій етап розпочала народна зірка з Рівного, виконавши на сцені пісню зі “сліпих прослуховувань” Wonderful life співака Zucchero.

А Сергій Лазановський, своєю чергою виконав пісню You Are The Reason співака Calum Scott, яка зрештою і принесла йому таку неочікувану перемогу.

Примітно, що перед оголошенням переможця на вокальній сцені “Голосу країни-11” виступила Джамала, яка повернулася після декрету з піснею “Вірю в тебе”.

Однак не минув ефір і без неочікуваних сюрпризів. Так, наприкінці шоу, п’ятиразова переможниця проєкту Тіна Кароль, заявила, що “Голос країни-11” став її крайнім сезоном. За її словами вона більше не з’явиться у трененерському кріслі, яке забажала передати своїй подрузі та колезі Юлії Саніній.

Зауважимо, переможець одинадцятого сезону “Голосу країни” отримає квартиру в одному з київських житлових кварталів і виступить на музичному фестивалі ATLAS WEEKEND.

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: Холостяк 11 сезон 8 випуск: хто з учасниць вибув з проєкту

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward