Що посадити поруч з петуніями: поради для господинь

event 07:41 Неділя 23 Квітня 2023 Суспільство

Петунію вирощують у великих кількостях. І це не дивно, адже вона гарна та яскрава. Вона допомагає перетворити будь-яку ділянку на привабливий куточок. Петунію можна вирощувати на терасах, балконах. Створити ще більше краси можна, якщо поруч з нею посадити ще ряд квітів. А які саме, читайте далі у статті, пише простовей.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Композиції з іншими квітами

Петунія має перевагу в тому, що вона не створює проблем. Поруч з нею можна висаджувати інші квіти, вона від цього не стане гірше рости. Пропонуємо для створення композиції подивитися в сторону цинерарії серебристої. Вона дуже ефектно виглядає на тлі зелені та яскравих кольорів.

Доповнити квіткову красу допоможуть чорнобривці. Це можна зробити наступним чином. Розташуйте запропоновані квіти в два поверхи. Також можна їх висадити в ґрунт. Яскраві чорнобривці та яскраві петунії. Зі сріблястим кольором цинерарії — вони дійсно прекрасна композиція.

Читайте також: Які квіти обов’язково повинні рости на городі: поради для дачників

Якщо ви формуєте клумбу, у вас може виникнути бажання висадити крокуси, нарциси чи тюльпани. Зверніть увагу, що більшість з них завершує цвітіння в червні місяці. Через це можуть утворитися пробіли. Щоб цього не сталося, подбайте про заповнення заздалегідь.

Також петунії гарно виглядають, коли ростуть разом з папороттю та хостами. Нехай ваші квіткові експерименти будуть гарними, яскравими та радують вас тривалий час.

Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward