Що подивитися у вихідні? 3 Фільми для сімейного перегляду

event 18:00 Субота 04 Лютого 2023 Суспільство

Зустрічайте підбірку фільмів, які чудово підійдуть для суботнього вечора у родинному колі.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ  БАЙРАКТАР NEWS

1. Мері Попінс повертається

Фентезі, зняте за мотивами культового роману відомої дитячої письменниці Памели Треверс.
Події розгортаються через багато років з моменту оригінального оповідання. Маленькі Майкл та Джейн Бенкс давно виросли. У Майкла вже свої діти, нудна робота і інші обов’язкові та нецікаві для дорослого справи. А ще зарано померла дружина, від втрати якої він ніяк не може оговтатися.

Одного разу Майкл з горя навіть забуває заплатити за будинок – і тепер його разом з дітьми намагаються звідти виселити. Весь цей безлад прилітає виправляти Мері Поппінс – все така ж сувора, чемна і красива нянечка.

Читайте також: Найкращі мультфільми, які розкривають важливі соціальні проблеми

2. Пригоди Паддінгтона 2

Продовження чудової новорічної казки для усієї родини про неймовірні пригоди милого перуанського ведмедика в Лондоні.

За сюжетом, ведмедик Паддінгтон добре облаштувався в родині Браунів, але сумує за своєю улюбленою тітонькою Люсі та хоче передати їй унікальну антикварну книжку-розкладачку про Лондон. Оскільки подарунок коштує дуже дорого, Паддінгтон знаходить роботу і збирає гроші. Але коли до покупки залишається всього один день, розкладачку викрадає малопопулярний актор Фенікс Б’юкенен, який знає, що в книзі є таємні натяки на місце схованки зі скарбами.

3. Лускунчик і чотири королівства

Пригодницьке фентезі для дітей, зняте за мотивами казки Гофмана «Лускунчик» про чарівний світ, який знаходиться під загрозою і врятувати його може лише одна юна дівчина.

У центрі сюжету – пригоди дівчинки Клари, рідної дочки Марі, головної героїні оригінальної казки Гофмана. Незабаром після смерті матері Клара отримує від неї останній різдвяний подарунок – яйце Фаберже, всередині якого, якщо вірити записці, є все, що потрібно дівчинці. Але щоб відкрити яйце, необхідний ключ, за яким доведеться мандрувати в таємничі Чотири королівства, де Клару вважають принцесою.

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward