СБУ змусила колаборанта сфотографуватися з пілоткою

event 16:21 Четвер 12 Січня 2023 ПОДІЇ
chmonya
Незамилена фотографія колаборанта опублікована у місцевому телеграм-каналі

Служби безпеки викрила чергового агента ФСБ. Цього разу зрадника спіймали у Київській області. Колаборантом виявився житель Білої Церкви, котрий минулого року був завербований ФСБ.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

За вказівкою російських кураторів він об’їжджав місцевість і приховано збирав інформацію про місця розташування та переміщення підрозділів Сил оборони.

Першочергово зрадник намагався виявити штаби управління і склади з артилерійським озброєнням ЗСУ.Крім цього колаборант передавав агресору координати місцевих об’єктів критичної інфраструктури, у тому числі енергогенеруючих підприємств.

Зібрану інформацію окупанти планували використати для підготовки серії прицільних ракетних ударів по регіону.Співробітники СБУ затримали ворожого агента під час збору відомостей про українські військові бази.

Слідство встановило, що зрадник підтримував комунікацію з ФСБ через анонімний телеграм-канал. Туди він скидав відомості у вигляді фото та відео з прив’язкою до місцевості.

Читайте також – У Рівному виявили любителя комунізму в його брудній хаті

З’ясувалося, що надалі зловмисник мав створити розгалужену агентурну мережу для більшого «покриття» регіону щодо збору розвідданих на користь ФСБ.

Під час обшуків у затриманого вилучили мобільні телефони з доказами листування з агресором. Окрім того, у фігуранта виявлено також російський паспорт та проросійську символіку. А також дуже брудну хату, що традиційно для прихильників “руского міра”.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward