Російська община звернулася в поліцію, щоб притягнути рівненського депутата до відповідальності за “нацизм і людиноненависництво”

event 15:47 П’ятниця 11 Лютого 2022 ПОЛІТИКА

Члени “Російської общини Волині” звернулися до правоохоронних органів із заявою притягнути рівненського нардепа Дмитра Соломчука до відповідальності за нібито “нацизм, людиноненависництво та розпалювання міжнаціональної ворожнечі”.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Все через білборд нардепа з привітанням всіх рівнянок до Дня закоханих. Про це політик повідомив на своїй сторінці у facebook.

Нагадаємо, Дмитро Соломчук привітав мешканок Рівного із Днем всіх закоханих білбордом з фразою: “Кохайтеся, рівнянки, та не з москалями”. Фразу нардеп взяв із поеми Тараса Шевченка Катерина, але трішки її переробив.

Соломчук розповів, що був здивований тим, що в сусідній області до цього часу існують такі організації як “Російська община Волині”, а член “Антифашистського комітету України” записав його в нацисти й людиноненависники та написав заяву до правоохоронців.

Коментар:Тут у російської общини Волині пригоріло і вони записали мене в нацисти й людиноненависники. Взагалі мене здивувало, що в сусідній Волині ще існують такі організації.

Причиною невдоволення стало привітання рівнянок до Дня закоханих яке збурило цілого аж члена “Антифашистського комітету України” ?. Жертва пропаганди, мабуть, пригадав усі слова, які чув по російському телебаченню і написав аж цілу заяву до правоохоронців“, – повідомив політик у своєму facebook.

Дмитро Соломчук порадив членам Російської общини Волині краще звернутися до президента РФ Владіміра Путіна з вимогою відводу російських військ від кордонів та території України.

Коментар: На мою думку, краще б звернувся до путіна, щоб той відвів свою орду від кордонів нашої Держави та з українських територій. А реакція людей у соцмережах на наше привітання промовисто говорить, що фраза Кобзаря актуальна, як ніколи. Тож, кохайтеся, рівнянки, та не з москалями!“, – резюмував нардеп.

Тут у російської общини Волині пригоріло і вони записали мене в нацисти й людиноненависники. Взагалі мене здивувало, що…

Опубликовано Дмитро Соломчук Пятница, 11 февраля 2022 г.

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward