“Принесуть біду і багато проблем”: які речі не можна зберігати в будинку

event 11:12 Понеділок 23 Січня 2023 БЛОГ

Кожна господиня намагається створити затишок та позитивну атмосферу в будинку. Правда, багато речей можуть нести негатив, розчарування та залучити біду, пише главред.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Фахівці назвали речі, які в будинку зберігати не можна.

Зношене взуття не можна тримати в будинку. Це джерело великих проблем та негараздів. За словами фахівців, взуття накопичує нашу енергетику та може нести фінансові проблеми. Старе взуття варто викидати та ніколи нікому не віддавати.

Гості забули у вашому домі свої речі, їх варто в найкоротші терміни повернути. Не можна залишати такі речі, особливо шапки. Чужа енергетика здатна зруйнувати роками створений затишок у вашому домі.

Читайте також: Гороскоп на 24 січня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Дзеркала в будинку можуть залучати у ваше життя біди. Така річ завжди повинна бути без плям. Ідеально чисте дзеркало привертає удачу, а брудне забирає ваш фінансовий стан. А ще, не можна тримати в будинку розбиті дзеркала, щоб не залучити в сім’ю неприємності.

Одяг та особисті речі покійних родичів не повинні бути у вашому домі. Такі речі можуть стати джерелом негативної енергетики для вас, що принесе вам біль та розчарування.

Не можна тримати в будинку старий гаманець, який порвався або розбиту скарбничку. Це потужні фінансові магніти невдачі. Такі речі варто викидати. А якщо ви хочете залучити багатство, тоді потрібно купити в будинок абсолютно нові речі, які будуть символом достатку та благополуччя.

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward