Помер командир 1-го батальйону полку “Азов”, який пережив теракт в Оленівці

event 08:51 Четвер 23 Лютого 2023 ПОДІЇ

Пішов із життя командир 1-го батальйону полку “Азов” і захисник Маріуполя Олег Мудрак із позивним “Сухар”, який провів кілька місяців в полоні росіян та пережив теракт в Оленівській колонії.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Про це повідомив його племінник Данило.

Коментар: Він ніколи не боявся старої з косою, тому що вона боялася його. І я впевнений, що у свою дорогу він вирушив не боячись, у супроводі неймовірно красивих валькірій, і того ж дня потрапив у залу, де побачив своїх друзів, які чекали його з усіма почестями!” — пише племінник.

Згадуючи дядька, Данило розповідає, що той “горів цим життя, насолоджувався і запалював серця всіх людей навколо”.

Точна причина смерті військового не вказується. Деякі з побратимів Олега Мудрака зазначають, що в нього зупинилося серце. Зокрема таке у своїй історії в Instagram пише Катерина Прокопенко — дружина командира “Азову” Дениса Прокопенка.

Читайте також: Білоруські прикордонники знову плачуться, що наші воїни демонструють їм “непристойні жести”

Олег Мудрак воював за Україну ще з 2014 року. Під час повномасштабного вторгнення рф він захищав Маріуполь, зокрема брав участь в обороні на території заводу “Азовсталь”. У травні потрапив до російського полону, де пробув кілька місяців. Йому вдалося пережити теракт в Оленівській колонії, у якій Мудрак перебував разом з іншими захисниками Маріуполя. Після звільнення з полону з’ясувалося, що через російські тортури він сильно схуд.

Останні новини
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward