“Підозрюють отруєння”: російський опозиціонер Навальний потрапив до реанімації

event 09:23 Четвер 20 Серпня 2020 У СВІТІ

Російський опозиціонер, засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний госпіталізований у непритомному стані та перебуває у реанімації. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Про це повідомила його речниця Кіра Ярмиш у соцмережі Twitter сьогодні, 20 серпня.

За її словами, Навальному стало зле в літаку, коли він летів із Томська в Москву. Літак екстрено сів у Омську та Олексія Навального каретою швидкої допомоги відвезли в лікарню.

Ярмиш вважає, що Навального отруїли. 

Коментар: “Ми припускаємо, що Олексія отруїли чимось, підмішаним в чай. Це було єдине, що він пив зранку. Лікарі кажуть, що токсин швидше всмоктався через гарячу рідину”, – зазначила речниця Навального.

Вона додала, що опозиціонер перебуває у непритомному стані, його під’єднали до апарату штучної вентиляції легенів. На вимогу оточення Навального в лікарні викликали поліцію.

Вона також зауважила, що до зльоту у Навального не було жодних симптомів. Ярмиш уточнила, що він пив лише чорний чай у кафе в аеропорту перед посадкою.

Коментар: “Він сказав, що погано себе почуває і попросив у мене серветку, у нього був піт (…) Попросив з ним поговорити, бо йому хочеться сконцентруватися на звуці голосу. Я з ним розмовляла, після чого до нас під’їхав візок з водою – я запитала, чи допоможе йому вода. Він сказав, що ні. Після цього він пішов у туалет, потім знепритомнів”, – розповіла Ярмиш у коментарі радіостанції “Эхо Москвы”.

За повідомленнями російських ЗМІ, протягом останніх кількох днів Навальний перебував у Сибіру. Він приїхав до Новосибірська, де, ймовірно, збирав матеріал для нового розслідування, і зустрівся з волонтерами, після чого поїхав у Томськ.

Джерело: сайт DW

Читайте також: У Росії створили позашляховик спеціально для Путіна (фото)

Останні новини
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward