Олена Зеленська продемонтрувала бездоганний смак у одязі під час робочого відеодзвінка (фото)

event 17:38 Четвер 29 Квітня 2021 Суспільство

Дружина Володимира Зеленського – Олена поспілкувалася з першою леді Німеччини пані Ельке Бюденбендер. Для робочого відеодзвінка вона обрала вишукане вбрання бездоганного червоного кольору та вкотре показала свій смак в одязі.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

До публічних виходів Олени Зеленської завжди прикута особлива увага публіки. Перша леді щоразу демонструє стильні аутфіти.

Для чергової відеозустрічі перша леді обрала красиве та елегантне вбрання. Зеленська постала перед камерою у червоному піджаку та, ймовірно, сукні в тон. На світлинах, які Олена поширила на офіційній сторінці в інстаграмі, не видно, що саме вона одягнула під піджак, оскільки зображена, сидячи.

Волосся дружина Зеленського акуратно вклала набік. На обличчі вона зробила повсякденний макіяж з коричневими тінями на повіках і помадою на губах. Довершила стильний лук лаконічними золотими сережками.

У дописі Олена розповіла, що під час відеодзвінка з першою леді Німеччини обговорили низку спільних напрямків, над якими працюють в обох країнах: забезпечення рівних можливостей для чоловіків і жінок в усіх сферах, включно з отриманням освіти та вибором професії, усунення дискримінації в оплаті праці чоловіків і жінок. Для України ці питання є частиною зобов’язань, які взяли на себе в межах ініціативи “Партнерство Біарриц”. 

Олена розповіла про нещодавно ухвалений в Україні закон, який дає чоловікам право на додаткову оплачувану 14-денну відпустку впродовж трьох місяців з дня народження дитини.

Коментар: “Цікаво, що саме з Німеччини почалася історія іншого мого проєкту. Два роки тому під час автобусної екскурсії Берліном з’явилося чітке бачення важливості впровадження україномовних аудіогідів для поширення української мови”, – поділилася Зеленська.

Перша леді додала, що ця ідея переросла в повноцінний проєкт, результатом якого є відкриття вже 15 україномовних аудіогідів. 

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Олександр Пономарьов об’єднав українських зірок задля піснеспіву до Великодня

Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward