Окупанти готуються оточити сили ООС та захопити Харків – Міноборони

event 17:00 Понеділок 04 Квітня 2022 ПОДІЇ

Російські окупаційні війська готуються оточити українські сили Операції Об’єднаних сил та захопити Харків.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНІАН.

Коментар: Триває широкомасштабна збройна агресія Росії проти нашої держави. Основні зусилля противник зосередив на підготовці до відновлення наступальних дій, аби оточити угруповання ООС та заволодіти містом Харків“, – заявив Мотузяник.

Також речник зазначив, що Росія продовжує застосовувати високоточне озброєння для знищення об’єктів критичної інфраструктури України, вживає заходи з формування та переміщення додаткових підрозділів зі складу Східного та Центрального військових округів збройних сил Росії для участі у бойових діях на території України.

Коментар:Противник посилює угруповання військ Західного та Південного військових округів у Слобожанському і Донецькому операційних районах. Робить це як за рахунок перекидання військ з інших військових округів, так і шляхом залучення підрозділів свого мобілізаційного резерву“, – заявив спікер Міноборони.

Крім того, за його словами, ворог налагоджує маршрути логістичного забезпечення угруповання військ, створює запаси боєприпасів, ракет та паливно-мастильних матеріалів, а також здійснює підготовку медичних установ для прийому великої кількості поранених.

Коментар:Загалом, російські окупаційні війська проводять перегрупування та намагаються покращити тактичне положення на окремих напрямках півдня України“, – додав Мотузяник.

 

Теги:
Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward