Названо топ-5 знаків Зодіаку, які найбільше підходять для шлюбу

event 21:32 П’ятниця 01 Липня 2022 БЛОГ

Астрологи виділили серед 12 знаків Зодіаку п’ять, чиї представники є найкращими партнерами в шлюбі. Вони завжди відповідально підходять до питання сім’ї, на них можна розраховувати, вони вірні і відверті зі своїми близькими, пише уніан

 УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Рак

Раки – перші в списку зразкових сім’янинів. Народжені під цим знаком ніколи не зраджують, завжди говорять своєму партнерові правду. Вони дуже люблять дітей, їм подобається облаштовувати побут, відчувати себе вдома комфортно і затишно. 

Козеріг

Козероги – справжні романтики. Попри те, що вони цінують свою кар’єру і готові заради неї на багато що, у них є певні цінності, що дозволяють будувати здорову нормальну сім’ю.

Козероги, як правило, вирішуються на поповнення в зрілому віці, але дітей виховують відповідально, використовуючи життєву мудрість. 

Овен

Турботливі люди, для яких сім’я – перш за все. Вони готові відмовитися від цілей, планів і мрій заради того, щоб прожити довге і щасливе сімейне життя. У спілкуванні зі своїми другими половинками чоловіки проявляють батьківські якості, оточуючи їх турботою, а ось Овни-дружини часто вперті і конфліктні.

Терези

Представники даного знака Зодіаку розцінюють не просто як штамп в паспорті, а як щось дуже важливе і значуще. Вони йдуть під вінець тільки з тими, з ким готові прожити все життя. Як правило, так і відбувається. 

Скорпіон

Вони дуже товариські, відкриті і різнобічні. У своєму потенційному партнері вони цінують ці ж якості. Натомість готові забезпечити надійність, справедливість і дипломатію у відносини. 

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward