Найщасливіші номери будинків і квартир: які числа приносять удачу

event 13:42 Четвер 18 Січня 2024 Прикмети

Нумерологи вважають, що всі цифри навколо нас впливають на наше життя. За словами езотериків, номер квартири і доля пов’язані між собою. Деякі цифри домашньої адреси приносять її мешканцям удачу, а інші навпаки наповнюють житло негативною енергетикою, пише уніан.

Більшість людей навіть не помічають, як номер квартири змінює життя. Однак число на дверях дійсно може впливати на долю і сімейне благополуччя. Ми розповімо, який номер квартири щасливий, а в яких будинках жителів можуть чекати проблеми.

Які номери квартир приносять удачу

У нумерології найщасливіший номер будинку або квартири для переїзду – той, який містить нуль. Якщо у вашій адресі зустрічається цифра 0, то в такому житлі всі починання будуть вдалими. Нуль – це число гармонії, завершеності, ідеалу. Будь-які проекти, нові знайомства і бізнес з будинку або квартирі з цифрою 0 виявляться успішними.

Щасливі номери будинків і квартир

Щоб визначити, чи є ваша адреса вдалою з точки зору нумерології, додайте всі цифри в номері будинку або квартири. Отримане число визначить, чи є житло вдалим для проживання. Іноді трапляється так, що будинок в цілому вважається не дуже щасливим по нумерології, але номер квартири є щасливим, і навпаки.

Читайте також: 19 січня: яке сьогодні свято, традиції та заборони

Щасливі номери квартир

Номер 1. 1 – це символ початку. У такому будинку або квартирі все нове закінчиться вдало. Не бійтеся змін і нових проектів. Енергетика такого житла сприяє будь-яким починанням.

Номер 3. Трійка – дуже вдале число в нумерології, яке обіцяє велике щастя мешканцям житла. У подружньому житті буде гармонія, а в фінансах – достаток. З іншого боку, жителі такого житла часто не цінують своє щастя.

Номер 4. Якщо в результаті розрахунків вийшла цифра 4, то таке житло вважається спокійним і миролюбним. Життя в такому будинку може здатися нудним, проте ймовірність неприємних сюрпризів і проблем з сантехнікою мінімальна.

Номер 5. У будинку або квартирі з цифрою 5 панує потужна фінансова енергетика. Мешканці такого будинку можуть заробити великі статки, якщо правильно визначать свої сильні сторони.

Номер 7. Якщо в результаті розрахунків вийшло число 7, то жителям цього будинку дуже пощастило. У такому житлі завжди панує гармонія і сімейне благополуччя, між рідними буде взаєморозуміння.

Небезпечні номери квартир

Номер 2. Якщо після складання всіх чисел в номері будинку або квартири вийшло 2, то у жителів такого житла можливий дисбаланс між особистим життям і кар’єрою. Вам буде важко встигати на роботі, в сім’ї і в хобі, тому варто визначитися з пріоритетами.

Номер 6. Житло з цифрою 6 має негативні енергетичні потоки. Його жителям буде не вистачати позитиву і відчуття комфорту. Також в такому житлі важко підтримувати порядок.

Номер 8. Така цифра не обіцяє добра. У жителів такого житла будуть труднощі з грошима. Їм важко розумно розпоряджатися фінансами. Навіть з великою зарплатою гроші в такому житлі витікають незрозуміло куди.

Номер 9. Не дуже щасливе число. З одного боку, жителі такого житла працьовиті і наполегливі, можуть досягти великих цілей. Однак по життю їх постійно супроводжує втома і переробки.

Теги: прикмети
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward