Пенсіонерку та доньку жорстоко побив на Рівненщині син директора АЕС, – очевидці

event 15:00 Понеділок 20 Червня 2022 РІВНЕ

У Вараші поліцейські встановлюють обставини отримання тілесних ушкоджень місцевими жительками. Жінок побили на території бази відпочинку.

Із заявою про побиття до поліції ввечері 18 червня звернулася 64-річна жителька райцентру. Сталося це близько опівдня того ж дня на території однієї з баз відпочинку у селі Рудка Вараського району. Тілесні ушкодження отримала також і її донька. 

Як повідомила інша донька потерпілої, до побиття причетний син директора однієї з АЕС. Подаємо допис нижче:

Доброго дня, шановне товариство!

Зазвичай щодня мій ранок починається з дзвінка від чоловіка , який наразі боронить нашу Батьківщину на Сході, але сьогодні всі мої думки про маму та сестру, які знаходяться у лікарні, вдома у Вараші.

Ніколи не писала про свої проблеми на публіку так, як вважаю, що будь-які проблеми мають рішення. Але в даний момент я вважаю, що наша громада мусить знати своїх «героїв».

В той момент, коли мій чоловік на передовій бореться за наш спокійний сон, його 64 -річну тещу та її дочку жорстоко було побито під час відпочинку на Білому озері. Жорстоко, в даному випадку, не просто слово, а факт того, що мої рідні наразі перебувають в лікарні в тяжкому стані  та моя мама мене не впізнає.  Ситуація:

« Чоловік справляв  свої природні  потреби під дверима будинку в якому мама гостювала, а на зауваження літньої жінки відповів грубою силою зі словами «Ти шо, не знаєш хто я!?». Опісля, як літня жінка впала від удару на землю, «герой» продовжив наносити удари ногами. Але цього йому було замало і він приклав свою фізичну силу і до дочки, котра хотіла заступитися за маму . 

До чого я це пишу ?

Адвоката наймати з нашої місцевості безрезультатно, всі владні структури, так чи інакше, залежні від сім‘Ї  завтра 20.06 очікуємо судмедекспертів для зняття побоїв, тому іншого виходу, як надати даній ситуації публічності я не вбачаю.

Натомість хочу застерегти відпочивальників туристичної бази «Холодок», якщо вам хтось «пісяє» під будиночок бійтесь робити зауваження, адже можете повернутись додому на швидку допомогу або ж взагалі не повернутись.

Заяви в поліцію написані, поки органам влади довіряю, чекаю справедливого розгляду та  понесення відповідальності за скоєне даною особою.

А до даного  «героя» нашого часу Павлишина Евгена, маю питання: «якщо маєш фізичну силу та гарт гамселити літню жінку, то чому б не продемонструвати свої таланти на передовій? Чому інші хлопці повинні прикривати твою 5 точку від орків, доки ти тут б’єш літніх жінок?»

Як повідомляє поліція Рівненщини, через погіршення самопочуття жінок госпіталізували до лікарні. Попередньо медики діагностували у них закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематоми, забої.

Дізнавачі Вараського РВП відкрили кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 КК України. Питання про остаточну правову кваліфікацію події буде вирішене після результатів судово-медичної експертизи.

Поліцейські у рамках кримінального провадження проводять першочергові процесуальні дії відносно зловмисника, на якого вказала заявниця.

Від редакції: Доки не має офіційного вироку суду, ми не можемо заявляти, що особа винна у вчинені вищезгаданого злочину. Видання “Час Дій” готове висвітлити точку зору протилежної сторони.

Автор:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward