На Рівненщині через відсутність парківок, власники автомобілів зламали пандус

event 14:16 П’ятниця 29 Січня 2021 РІВНЕ

Через засилля авто та відсутність парківок, у Квасилові власники авто зламали пандус біля житлового будинку.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Проблема з відсутністю паркувальних місць для авто існує не лише у Рівному. У Квасилові вона ще гірша. Тут ставлять авто так щільно, що не всі мешканці можуть повз них протиснутися. Не кажучи вже про людей з інвалідністю. 

Жителька Квасилова Галина Соляр нарікає на припарковані у дворі авто. Каже, що коли виходить з під’їзду, постійно наштовхується на чийсь транспорт. Особливо проблема загострена зранку – просто неможливо пройти. 

У цьому житловому будинку також проживають діти з інвалідністю. А пандус, який побудували для них зруйнували автівки.

Місцевий водій у свій захист стверджує, що місця для авто бракує, адже комунальна стоянка не розрахована на таку кількість авто. 

Коментар: “На болоті можна було б зробити яку парковку чи що. Ось за гаражами. Вимости, зроби, будуть ставити”, – пояснює водій.

Чоловік запевняє, що збирати кошти на парковку усім будинком не будуть. Навряд чи таку ініціативу хтось підтримає, особливо ті, хто без автівки.

Коментар: “Тут кожен сам за себе, нема такого. Я собі купив чого – бо карантин, нема чим на роботу добиратися. Дружина, дитина в Рівному, а як добиратися? А гараж – як пів квартири коштує“, – додає водій.

Староста Квасилова Віта Кисільова пояснила, що такі двори це спадок від “совка”. У Радянському Союзі ніхто не розраховував, що у людей буде така кількість машин. Саме тому виникла ця проблема.

Джерело: Рівне Вечірнє

Читайте також: “Рівне молодше на півтора століття!”: стверджують у краєзнавчому музеї

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward