Лікар розповів, яка домашня процедура допоможе прискорити зростання волосся

event 21:51 Середа 01 Березня 2023 Здоров'я

Масаж волосся з теплою олією, також відомий як лікування гарячою олією, може допомогти у зростанні волосся.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Щоб зрозуміти переваги нанесення теплої олії на волосся, Health Shots поговорили з доктором Амітом Бангіа, старшим консультантом-дерматологом Азіатської лікарні у Фарідабаді, Індія.

Доктор Бангіа каже: “Під час лікування гарячою олією олію спочатку нагрівають, наносять на шкіру голови, залишають на 20-30 хвилин і змивають. Цей процес може зміцнити волосяні фолікули. Насправді він може вирішити вашу проблему з лупою“.

Він додає: “Коли ви наносите гарячу олію на шкіру голови, це покращує кровообіг, це кровопостачання приносить нові поживні речовини, і ці нові поживні речовини сприяють новому зростанню волосся. Таким чином, лікування гарячою олією є ефективним, але його слід проводити за призначенням дерматолога, оскільки воно може мати несприятливі наслідки, такі як псоріаз та екзема“.

Пам’ятайте, гаряча олія нагрівається. Тому при надто високій температурі шкіра голови може обпектися. Вкрай важливо, щоб температура вашої олії для волосся була підходящою.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які казково розбагатіють найближчими днями

Чи підходить вам лікування гарячою олією?

Будь-яка людина з нормальним або сухим, ламким або кучерявим волоссям може отримати користь з масажу волосся з теплою оливою, оскільки вона допомагає заповнити недолік вологи у волоссі. Тим не менш, ви можете використовувати менш жирну олію, якщо ваше волосся або шкіра голови схильні до жирності. Відповідними варіантами є олії жожоба і мигдалю, тому що вони легко вбираються

Останні новини
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward