“Краще здохнути де завгодно, ніж в Україні”: Ліза із “Школи” кинула гучну заяву про Україну і потрапила в базу “Миротворця”

event 11:21 Понеділок 05 Квітня 2021 ПОДІЇ

Українська актриса і модель Єлизавета Василенко заявила, що переїхала в Росію, а зіткнувшись із критикою фанатів, заявила, що не зобов’язана любити свою країну.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Українська актриса і модель Єлизавета Василенко, яка зіграла в серіалі “Школа”, переїхала в Росію і заявила, що “краще здохнути де завгодно, ніж в Україні”. Про це вона розповіла в інтерв’ю проєкту “Пушка”, яке вийшло 31 березня на YouTube.

Актриса розповіла про ситуацію, коли її депортували з Гонконгу, оскільки “там була проблема з візою”.

Коментар: Я застрягла на кордоні Гонконгу. І перебувала там приблизно протягом днів п’яти, оскільки якщо більш як сім днів, то тебе депортують. Я жила на 50 доларів увесь цей час, я жила в торговельному центрі… Мене депортували, мені агентство привезло всі мої речі. Я увійшла не в нуль, не у плюс – у жорсткий мінус. Коли зі мною трапляється всіляка хрінь, я завжди думаю про те, що однаково краще здохнути тут, ніж в Україні“, – заявила Василенко.

Також вона розповіла про те, що переїхала з України в Москву і зіткнулася з критикою через таке рішення.

Коментар:У сенсі патріотизму – типу, проміняла країну, ля-ля-ля. Але я ніяк на це не реагую. Якщо чесно, я можу назвати таких людей тупими. Чесно, це тупість. Судити людину за її національністю після того, куди людина поїхала, не поїхала. Але, бляха-муха, поїхала б я в Америку, мене б не хейтили тоді. Тільки тому, що Україна з Росією сруться, чомусь приплітають до цього інших людей, які жодного стосунку до цього не мають“, – додала вона.

Згодом Василенко у своєму Instagram опублікувала сторіс, де ще раз відповіла на критику через переїзд у Росію.

Коментар:У мене два висловлювання стосовно цього. Перше: п…здець. Друге: звертаюся, напевно, до фанатичних патріотів, які це зробили. Люди, я не зобов’язана любити свою країну тільки тому, що я в ній народилася, виросла, росла. Я можу бути вдячною, але зобов’язань у мене жодних немає ні перед ким і ні перед чим. Просто, будь ласка, запам’ятайте це“, – повідомила Василенко.

Згодом актрису занесли до бази “Миротворця” за “участь в інформаційних провокаціях Росії проти України”. 

Джерело: сайт Гордон.ua

Читайте також: Які країни найшвидше подолають коронакризу: прогноз Bloomberg

Теги:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward