Який знак Зодіаку чекають гроші й достаток на цьому тижні

event 16:32 Понеділок 19 Квітня 2021 ПОДІЇ

З 19 квітня Тельців чекає справжній тріумф, у життя Раків увірветься щось нове і те, що надихає, а Дів на тижні чекають гроші й достаток.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це розповіла відома українська тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка.

Овен

Ви прагнете вибратися із складної ситуації, докладаєте чималих зусиль для того, щоб зрушити з місця, але все навколо немов зупиняється. Словом, ви не можете нічого робити і нікуди йти, тупцюєте на місці.

Телець

На вас очікує справжній тріумф, перемога, на які ви вже давно заслуговували. І ось нарешті вас усі вітають, а ви можете навіть висловити промову вдячності перед широким загалом і насолодитися цим успіхом.

Близнюки

Тиждень обіцяє бути спокійним, але дещо нуднуватим, коли відбуваються звичні процеси, ви виконуєте ту саму роботу, що і завжди, ну хіба що можете отримувати за неї дещо більше грошей, що вже приємно.

Рак

У ваше життя вривається щось нове і те, що надихає, і тут, звичайно, складно стриматись і не проявляти жодних емоцій, але вам зараз варто поводитися статечно і сприймати усі зміни так, ніби ви усе життя так прожили.

Лев

Голова переповнена новими ідеями, мізки працюють дуже потужно. Таке враження, що у вас зараз немає іншого виходу, як вигадати собі новий шлях поступу, бо всі попередні вже непридатні для просування.

Діва

Тиждень обіцяє гроші та достаток, бо приходять досить значні статки, що можуть сформувати вам надійний фундамент на майбутнє. Це не просто трохи більше грошей, ніж зазвичай, це справді щось дуже значне.

Терези

Ви зараз пожинаєте плоди своєї попередньої роботи, отримуєте нагороди та всілякі заохочення. І цей тиждень варто провести нагороджуючи себе, відпочиваючи і святкуючи свої здобутки, бо ви того варті.

Скорпіон

Гроші, майно та віра в людство нині під загрозою. Вас намагатимуться обдурити, пограбувати, але все це у дуже хитрий спосіб, прикриваючись благими намірами. Тому будьте особливо уважними, коли вам щось пропонують.

Стрілець

Слово за слово і ось уже розмова переростає у взаємні звинувачення, з’ясування стосунків та сварку. І слова вже не підбираються, епітети досить жорстокі. А завершитися все може кардинально – розставанням.

Козеріг

Тиждень може бути трохи сумним від невизначеності та туману, який поширився навколо вас. Ви не зовсім розумієте, що відбувається, і деякі моменти можуть вас лякати. Намагайтеся внести ясність і з’ясувати правду.

Водолій

Можлива дорога, але не у нові та незвідані місця, а у добре відомі вам, ви повертаєтесь туди, де вам колись було дуже добре. І ця поїздка буде надзвичайно вчасною і вдалою, вона підіймає ваш настрій і надихає.

Риби

Знадобиться вся ваша рішучість і сміливість, а ще розум. І все це для того, щоб бути успішними в особистому житті. Так, у любові також треба виявляти сміливість й інколи йти у наступ.

Джерело: сайт Обозреватель

Читайте також: Магнитная буря 19 апреля 2021: что ждать метеозависимым?

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward