Як виглядають дружини відомих політиків

event 16:15 Вівторок 15 Березня 2022 ПОЛІТИКА

Як виглядають дружини Арестовича, Кіма, Федорова та Скічка, котрі подобаються всім українським дівчатам. Про це пише УНІАН.

Перевірені і актуальні новини з фронту – Час • Дій | НОВИНИ.

Олексій Арестович

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович, якого називають заспокійливим засобом і від якого можна навіть воду зарядити, ось уже як 7 років щасливо одружений на Анастасії Арестович, з якою виховує дочку і сина. 

Олексій Арестович з дружиною і дочкою / facebook.com/alexey.arestovich

Віталій Кім

Завжди веселий губернатор Миколаївської області Віталій Кім зачепив українок своєю неординарністю, любов’ю до жартів і завжди хорошим настроєм. Незважаючи ні на що він беззастережно вірить у перемогу України у війні, яку розв’язала РФ. До слова, 13 березня йому виповнився 41 рік. Що стосується його особистого життя, то він вже давно одружений і разом з дружиною виховує трьох дітей.

Віталій Кім з дружиною і дітьми / facebook.com/VitaliiKimODA

Олександр Скічко

У минулому шоумен, а зараз один з українських політиків Олександр Скічко приваблює своєю неординарною зовнішністю. Він завжди виглядає доглянуто, красиво розмовляє і несе позитив народу. Здавалося б, він ідеальний кандидат в чоловіки, але, на жаль, і його серце вже зайнято. Олександр у шлюбі з Єлизаветою Юрушевою, з якою виховує спільну дитину і дитину від її першого шлюбу. До слова, зараз вони знову чекають поповнення в родині.

Олександр Скічко з дружиною / instagram.com/aleksandrskichko

Михайло Федоров

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров перебуває в офіційному шлюбі вже 7 років. У шлюбі з дружиною Анастасією він виховує 5-річну дочку. Пара виглядає дуже щасливою.

Михайло Федоров з дружиною / instagram.com/michael.fedorov
Автор:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward