Як відмити індукційну плиту від жиру та нагару за допомогою народних засобів?

event 10:39 Четвер 16 Червня 2022 БЛОГ
індукційна плита

Кухня – це серце будь-якого будинку, місце, де сім’я проводить найбільше часу, тому хочеться, щоб вона була сучасною, функціональною та чистою. Про це пише apostrophe.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Найпростіший спосіб позбутися від нагару

Щоб відмити індукційну плиту, необхідно взяти миючий засіб для посуду, який можна знайти у будь-якому будинку. Наносимо його за допомогою мочалки або ганчірки з мікрофібри, чекаємо 5-10 хвилин в залежності від ступеня забруднення та очищаємо водою. Мити потрібно обережно, намагаючись не пошкодити поверхню. Наприкінці протираємо плиту сухим рушником. Такий метод позбавлення бруду дуже простий і не вимагає додаткових витрат.

Рослинна олія

Від нагару можна використовувати будь-яку рослинну олію. Наносимо її на пляму і чекаємо 5-10 хвилин. Потім змочуємо в теплій воді губку і видаляємо нагар, що розм’якшився, разом з олією.

Харчова сода

Звичайна харчова сода – один із найпопулярніших методів для швидкого та ефективного очищення в домашніх умовах. Розводимо соду водою до консистенції пасти. Наносимо на проблемну ділянку (будь-які типи забруднень) на 5-10 хвилин. Тремо поверхню вологою ганчіркою з мікрофібри, потім залишки соди змиваємо.

Читайте також: Чим підгодувати помідори в грунті: 4 перевірених варіанти

Нашатирний спирт

Позбутися розводів, слідів пальців та жирного нальоту допоможе перевірений народний засіб – нашатирний спирт. У 5 ст. л води додаємо 1 ст. л нашатирю. Наливаємо в баночку з розпилювачем та обробляємо поверхню. Потім протираємо сухою серветкою.

Оцет

Для дезінфекції, усунення накипу та сторонніх запахів можна скористатися оцтовою кислотою. Змішуємо столовий оцет у рівних пропорціях із водою та наливаємо в місткість із пульверизатором. Розпорошуємо на забруднені ділянки плити. Через декілька хвилин витираємо поверхню паперовим рушником або ганчіркою з мікрофібри.

Теги:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward