Як прибрати неприємний запах із взуття: 6 простих способів

event 19:39 Четвер 26 Травня 2022 БЛОГ

Неприємний запах у взутті може зустрічатися навіть у найбільш охайних людей. Посилити проблему може довгий безперервне носіння взуття або неправильний догляд, пише Уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Ми назвемо 6 простих і несподіваних способів прибрати сторонні аромати з улюбленої пари кросівок.

Морозилка

Несподіваний спосіб, але він дійсно працює. Загорніть взуття в тканину або пакет, і поставте в морозилку на 12 годин. Холод знищить всі бактерії у взутті, а саме вони є джерелом неприємного запаху.

Сода

Приготуйте спеціальну суміш з 3 столових ложок соди і 1 столової ложки крохмалю. Можна додати кілька крапель парфуму або ефірної олії. Порошок рівномірно розкладіть у дві шкарпетки і зав’яжіть шкарпетки гумками. Покладіть шкарпетки в взуття на ніч. Це дезодорант для взуття домашнього виробництва.

Вбираючі речовини

У взуття можна насипати речовини, які вбирають вологу з підошви і прибирають неприємний запах. Для цієї мети підійдуть сіль, дитяча присипка, активоване вугілля, кава, чай. Насипте засіб у взуття, залиште на 12 годин і промийте черевики зсередини.

Антисептики

Антисептик вбиває бактерії всередині взуття, а разом з ними пропаде і сторонній запах. Для цих цілей добре підійде аптечний засіб формідрон.

Перекис водню

Змочіть ватний диск в перекису водню і добре протріть взуття зсередини. Потім дайте взуття висохнути.

Дезодорант для взуття

Найнадійніший спосіб забути про неприємні запахи – це купити дезодорант для взуття в магазині. Просто розпиліть спрей на взуття після носіння і залиште до висихання. Робіть це кожен раз, коли знімаєте взуття. Дезодорант зручний тим, що його можна брати з собою в дорогу.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward