“Я прийшов вбивати, а не ранити чи лякати”: опубліковано витяг з допиту казанського стрілка

event 10:20 Четвер 13 Травня 2021 ПОДІЇ

19-річний студент Ільназ Галявієв, який 11 травня влаштував бійню у школі російської Казані, намагався перегризти собі артерію після того, як здався поліції.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це йдеться у витягу з його допиту, який опублікував Telegram-канал LifeShot.

Коментар:Після того, як у мене закінчилися патрони, я вийшов в коридор. Я спустився на перший поверх та подивився в бік головного входу, де побачив там стоїть на вході чоловіка в синій екіпіровці й зі зброєю в руках. Тоді я зрозумів, що це співробітник правоохоронних органів. Також далеко на вулиці я побачив поліцейську машину. Потім я вирішив здатися, оскільки зрозумів, що мене все одно затримають…. Я вийшов на вулицю через парадний вхід з піднятими вгору обома руками, і на ґанку гімназії мені сказали встати на коліна, після чого мене затримали співробітники“, – розповів Галявієв.

Злочинець розповів, що намагався перегризти собі артерію на руці після того, як здався поліції.

Коментар: Мене посадили в поліцейську машину, де я спробував вчинити суїцид, перекусивши своїми зубами артерію на лівій руці. Я перекусив всю свою шкіру в цьому місці, дістався до жиру та м’язів, але артерію так і не знайшов. Від укусів у мене залишився слід на лівій руці з запеченою кров’ю. Коли поліцейський дізнався, що я намагаюся перекусити артерію, він зупинив мене. Після чого мене привезли у відділ“, – додав він.

Під час допиту стрілок також зізнався, що всіх, в кого він стріляв, він хотів убити, а не просто поранити:

Коментар: Якщо я когось просто поранив, так це не тому, що я вирішив його, їх поранити або налякати, я просто промахнувся і… не переконався, що вони мертві. Я сподівався, що всіх, в кого я стріляв, я вбив“, – сказав стрілок.

Коментар:Спочатку я хотів убити близько 20 людей в гімназії, а потім розраховував, як піде, і наскільки у мене вистачить сил та можливостей. Я прийшов до гімназії вбивати, а не лякати та когось поранити або залишити в живих“,- додав він.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Прыгали с окна и разбивались: ужасные кадры – стрельба в казанской школе (видео)

Теги:
Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward