Гороскоп на лютий 2023: що чекає на всі знаки Зодіаку

event 15:50 П’ятниця 20 Січня 2023 БЛОГ

Відомий астролог Анжела Перл склала гороскоп для всіх знаків Зодіаку на лютий 2023 року, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ  БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

У цьому місяці у Овнів не буде жодної ретроградної планети, що знаменує нові починання, прилив сил, рух вперед. У лютому є ризик, що будуть розкриті секрети Овнів. Це може статися в повню. Також в цьому місяці варто чекати на вирішення проблем у стосунках.

Телець

Хороший місяць для зміни місця проживання, пошуку нової роботи, завершення старих проектів. У цьому місяці можуть відкритися якісь новини, що стосуються членів сім’ї. Також Тельцям варто готуватися до поїздок на батьківщину – туди, де вони провели дитинство.

Близнюки

Всі 10 планет в лютому будуть йти вперед, тому це прекрасний місяць для прогресу, початку своєї справи, навчання. Якщо хочеться отримати якийсь блискавичний результат, то з 5 лютого варто починати діяти впевнено і рішуче, не здаючись через можливі проблеми і палиць в колеса від заздрісників.

Рак

Молодик 5 лютого принесе позитивні фінансові зміни. “Врожай” може докорінно змінити фінансову ситуацію раків. Після молодика 20 лютого рекомендується присвятити себе роботі, навчанні, плануванню на найближчий час. 

Лев

Варто подбати про свій організм і про своє тіло. Якщо є якісь проблеми або хвилюючі моменти, варто неодмінно звернутися до фахівця. Ідеальні дні для вирішення проблем зі здоров’ям – 5 і 20 лютого. 

Читайте також: В Україну повертаються морози: прогноз погоди на вихідні

Діва

Цього місяця Діви дізнаються про таємниці, які від них приховували. Також в цьому місяці може бути оформлення документів, розлучення, подача заяви на візу. Однак в кінці місяця можуть бути новини, які трохи засмутять або виб’ють зі звичного ритму життя.

Терези

Під впливом Плутона Терези можуть відчути зміни в особистому житті, у ставленні до себе, в атмосфері в сім’ї. У цьому місяці буде актуальним питання про особисте задоволення: Терези захочуть нарешті перестати думати про інших в першу чергу, і поставлять себе на перше місце. 

Скорпіон

Представники цього знака Зодіаку будуть вирішувати питання зі зміною місця проживання і нерухомістю. Це можуть бути вдалі угоди з оренди, купівлі, продажу житла. Також в лютому будуть відмінні можливості провести час зі своєю сім’єю – не варто їх упускати. 

Стрілець

Лютий 2023 року принесе рух вперед, просування справ і прогрес. Протягом другого місяця року будуть вирішені старі проблем, зрушаться з мертвої точки всі затримки і уповільнені процеси. Варто проявити сміливість, щоб домогтися успіхів. 

Козеріг

Козероги можуть отримати приємні новини з приводу фінансів, інвестицій і доходів. З 15 по 17 лютого під час з’єднання Сонця і Сатурна в другому будинку можна нарешті досягти бажаної стабільності. 

Водолій

Не варто втрачати час на міркування. Потрібно брати ініціативу в свої руки і проявляти себе. У лютому Водоліїв чекає молодик в секторі доходів, що принесе нові джерела надходження фінансів. 

Риби

У лютому у Риб можуть бути вдалі угоди з продажу чогось. Також вони можуть отримати цінні подарунки. Може прийти якась велика сума грошей в якості премії, надбавки або подарунка, можна отримати дохід від колишніх інвестицій.

Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
10.04.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward