Гороскоп на 9 грудня: що сьогодні чекає на всі знаки Зодіаку

event 07:22 П’ятниця 09 Грудня 2022 БЛОГ

Астрологи склали прогноз на 9 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Удача буде супроводжувати вам тільки в тих справах, в яких ви дуже добре розбираєтеся. Тому краще не братися за те, де ви даєте слабину. Або, в крайньому випадку, зверніться за допомогою до фахівців.

Телець

Прийшов час підбивати підсумки року. Це буде сприятливий період для того, щоб відмовитися від усього непотрібного і скласти план на майбутнє.

Близнюки

У вашому житті можуть статися несподівані події, які буквально перевернуть її з ніг на голову. Всі зміни будуть на краще, тому переживати вам нема про що.

Рак

З самого ранку вам варто проявляти свою обачність, особливо в справах, пов’язаних з документами. Другу половину дня присвятіть розслабленню. Ідеальним варіантом для вас буде провести час з близькими.

Лев

У вас можуть виникнути проблеми в спілкуванні з протилежною статтю. Намагайтеся тримати себе в руках і не робити різких рухів. Пам’ятайте, що слово – не горобець.

Діва

У п’ятницю вам заборонено проводити будь-які фінансові операції, тим більше робити інвестиції в якісь сумнівні проекти. Краще прибережіть гроші на “чорний” день.

Терези

День буде сприятливим для творчості, відпочинку і возз’єднання з природою. Можливо, ви давно хотіли виїхати в будиночок в лісі і провести там уїк-енд. 

Читайте також: Синоптик розповів, який місяць зими 2022-2023 буде найхолоднішим

Скорпіон

Про себе можуть дати знати хронічні захворювання, а також додадуться нові. Тримайте ноги в теплі і пийте багато гарячого, щоб не застудитися.

Стрілець

Стрільцям в цей день все буде даватися вкрай складно. В кінці дня ви можете відчувати роздратування або у вас навіть можуть опуститися руки що-небудь робити.

Козеріг

Сьогодні доля поставить вас перед вибором, від якого буде залежати ваше майбутнє. Ви більше не можете тинятися з боку в бік, тому прийшов час приймати остаточне і безповоротне рішення в питанні, яке давно не давало вам спокою.

Водолій

У вас можуть спостерігатися конфлікти і сварки з колегами, через що ви втратите свою енергію. До кінця дня ви будете як вичавлений лимон.

Риби

У цей день вам краще відмовитися від активної діяльності, заляжте на дно. Уважно спостерігайте за всім, що відбувається навколо і робіть висновки.

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward