Гороскоп на 23 вересня: що чекає сьогодні на Рака, Стрільця та інші знаки Зодіаку

event 09:36 П’ятниця 23 Вересня 2022 Суспільство

Гороскоп на 23 вересня розповість, кого сьогодні переслідуватимуть невдачі, а кому потрібно провести день із друзями. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Вам потрібно викинути весь мотлох із свого життя. Саме тому зірки радять вам зайнятися прибиранням у будинку, розібрати стару шафу або полагодити будинку зламані меблі. Також Овнам треба сьогодні задуматися над своїм особистим життям.

Телець

Тельців в цей день можуть переслідувати невдачі: чорна кішка перебіжить дорогу з самого ранку. Може бути розбитий посуд, розбитий телефон або подряпаний автомобіль. 

Близнюки

Інтуїція сьогодні Близнюків не підведе. Ви відчуєте чимало речей, які матимуть на вас позитивний вплив. 23 вересня вам потрібно зробити останній ривок – зібрати всі сили і доробити якусь роботу. Після цього можна буде повноцінно відпочити і розслабитися. Наберіться терпіння.

Рак

Зірки радять вам розслабитися та відпочити, останнім часом ви багато працювали. Саме тому у вас є відчуття того, що ви емоційно вигоріли. Постарайтеся знайти час на себе.

Лев

Сьогоднішній день потрібно приділити роботі або заняттю улюбленою справою, щоб нарешті перестати думати про проблеми. Увечері приділіть час сім’ї.

Діва

Ваш партнер буде підтримувати вас і допомагати. Якщо ви збираєтеся піти у відпустку, не хвилюйтеся: поки вас не буде, нічого поганого не станеться.

Читайте також: Астрологи назвали трьох найбільш нестерпних чоловіків за знаком зодіаку

Терези

Сьогодні на вас чекає напружений день. Якщо маєте можливість – візьміть на роботі вихідний та просто відпочиньте. Зірки радять провести цей день з друзями. Запросіть гостей або самі напросіться відвідати знайомих, сходіть в кафе. Загалом, саме час вийти з дому і урізноманітнити своє дозвілля.

Скорпіон

Скорпіонам не варто в цей день відволікатися на дрібниці. Присвятіть цей день вирішенню серйозних питань, а на вихідних вже зможете займатися особистими справами.

Стрілець

Стрільцям сьогодні треба переглянути своє життя та змінити вектор думок у свою сторону. Ви занадто багато віддавали себе іншим та ставили на перше місце всіх, крім себе самих.

Козеріг

Зірки рекомендують Козерогам не розпочинати в цей день нові проєкти, адже нічим добрим вона не закінчаться. Увечері відвідайте родичів, вони сумують за вами. 

Водолій

Водоліям сьогодні треба менше говорити, натомість більше слухати. Ви дізнаєтеся багато цікавих речей, як принесуть у ваше життя позитив.

Риби

День підходить для генерального прибирання. Спрямуйте всю свою енергію на порядок та доведіть його до досконалості. Вечір присвятіть родині. 

Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward