Гороскоп на 18 червня 2022: вигода для Лева і небезпека для Стрільця

event 22:23 П’ятниця 17 Червня 2022 БЛОГ

Дев’ятнадцятий місячний день, коли Місяць убуває в знаку Водолій, радить оточувати себе перевіреними людьми – друзями, на яких можна покластися, пише уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Гороскоп на 18 червня 2022 року попереджає: спілкування цього дня може стати джерелом великого ризику. Варто триматися подалі від п’яних людей. І навіть зовні пристойні люди можуть виявитися аферистами і шахраями.

Варто уникати проявів гордині та покладатися лише на однодумців. 

Порада дня: найкращий спосіб провести день плідно і безпечно – зайнятися домашніми справами, особливо тими, які давно відкладали до кращих часів.

Гороскоп на 18 червня 2022: Овен

Ваші ідеї можуть здатися іншим надмірно новаторськими або навороченими. Тому пам’ятайте, що синонімом геніальності є простота. Будьте простішим: у спілкуванні, в розмовах, коли щось пояснюєте або намагаєтеся когось в чомусь переконати. Заумні слівця і надмірно претензійну поведінку залиште до інших часів.

Гороскоп на 18 червня 2022: Телець

Вам варто зайнятися наведенням порядку – тільки, скоріше, в думках і в справах, ніж по дому. Візьміть ручку, блокнот – і розпишіть, чим і в якій послідовності вам потрібно зайнятися найближчим часом. Вже скоро ви порадієте, що у вас є такий план під рукою.

Гороскоп на 18 червня 2022: Близнюки

Не ризикуйте сьогодні! Цілком ймовірно, що хтось із вашого оточення навмисно ввів вас в оману – і зараз ви бачите картину світу неправильно. Тому ваше завдання – діяти перевіреними методами, повільно і напевно.

Гороскоп на 18 червня 2022: Рак

Сьогодні не найкращий день, щоб висуватися на перший план. Будьте скромнішим, тихішим і взагалі – краще просто займіться медитацією де-небудь на природі, а “революції” і без вас проведуть. Може, вам і захочеться відчути себе лідером і заводієм – але не по Савці нині ця “шапка Мономаха”: ви наживете собі більше проблем, ніж корисних дивідендів.

Гороскоп на 18 червня 2022: Лев

Будьте поступливим і м’яким. Не сперечайтеся і не відмовляйтеся від вигідних пропозицій. Просто посміхайтеся і робіть вигляд, що йдете людині назустріч: така лінія поведінки підкуповує, вона забезпечить вас вигідними союзниками.

Гороскоп на 18 червня 2022: Діва

Розгрібати завали – це найкраще, що ви можете зробити сьогодні. Зараз ця робота вам не просто під силу, але ще і до душі. Тому наведіть порядок у паперах, у гардеробі і в ящику електронної пошти. Справа ця потрібна, корисна, а головне – вчасна.

Гороскоп на 18 червня 2022: Терези

Якщо в планах була важлива розмова (з роботодавцем, орендодавцем, інвестором або просто з кимось із рідні), то зараз найоптимальніший час влаштовувати диспут-презентацію своїх бажань. Саме зараз ви можете виторгувати для себе “найсмачніші” умови.

Гороскоп на 18 червня 2022: Скорпіон

Вам сьогодні стане в нагоді порада близької людини. Тому не полінуйтеся, не соромтеся і не бійтеся перед прийняттям рішення – обговорити ситуацію з кимось, кому довіряєте. Іноді навіть просто промовляння вголос здатне наштовхнути на геніальне рішення проблеми. А погляд із боку так і зовсім буває безцінний!

Гороскоп на 18 червня 2022: Стрілець

Не діліться ні з ким своїми планами та ідеями: однодумців ви сьогодні навряд чи знайдете, а ось вкрасти у вас проект цілком можуть. Тому відкладіть задушевні розмови до інших часів. 

Під окремою забороною – хвастощі. Краще скромно мовчіть – і тоді це “мовчазне золото” скоро матеріалізується в ваших кишенях.

Гороскоп на 18 червня 2022: Козеріг

Не рийте іншому яму – скористайтеся тією, що він вирив для вас. Іншими словами, перш ніж витрачати час і сили на складання премудрих планів і прораховування варіантів – подивіться, як вирішували такі проблеми до вас (ваш попередник на роботі, сусід по дачі та ін.). Їхній перевірений на досвіді варіант і буде найшвидшим, найдешевшим і найправильнішим варіантом вирішення проблеми.

Гороскоп на 18 червня 2022: Водолій

Слідкуйте за своїм іміджем. Це стосується і зовнішнього вигляду, і лінії поведінки, і висловлювань: не час для скарг, не варто зізнаватися навіть близьким людям, що ви десь у чомусь напартачили. Одне необережне слово або гримаса – і вам ще довго доведеться відновлювати репутацію.

Гороскоп на 18 червня 2022: Риби

Відкладіть складні справи і все, що вам не подобається. Сьогодні ви все одно не досягнете успіху в подібних проектах. Так навіщо даремно переводити час, сили і нерви? Влаштуйте собі вихідний і маленьке свято душі.

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward