Гороскоп на 17 жовтня для всіх знаків Зодіаку: прилив сил і енергії

event 18:22 Неділя 16 Жовтня 2022 Суспільство
horoskop

Гороскоп на 17 жовтня розповість, кому варто бути менш емоційним, а кому навпаки – варто докласти зусиль та енергії для отримання результатів. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ БАЙРАКТАР NEWS 

Овен

Овнам потрібно буде максимально напружити мізки, аби вибратися зі скрутного становища. Це можливо. Хоча зараз вам здається, що ви у пастці, з якої не можете вибратися. Зірки радять правильно харчуватися і добре спати, якщо вийде.

Телець

Ви почуватиметеся значно спокійніше. Загроза, яка вам дошкуляла, зникне. Ретельно все продумуйте, не дійте необачно. Це спрацює вам на користь.

Близнюки

Прилив сил та енергії дасть Близнюкам відчуття влади, яка буде помилковим. А це може знаменуватися неприємностями на роботі. Не зловживайте 

людською добротою. 

Рак

Раки будуть дуже емоційні. Це може призвести до конфліктів. Будьте обережні зі словами. Вам постійно буде хотітися втрутитися у розмову та сказати останнє слово. 

Лев

Особисті стосунки левів перебувають під загрозою. Якщо вам хочеться зберегти стосунки – докладіть зусиль. Або просто зупиніть їх, щоб не мучити себе та другу половинку. 

Діва

Діви будуть поводити себе, наче діти. Потрібно згадати, що ви вже виросли, інакше люди будуть вважати вас несерйозним. 

Терези

Члени сім’ї потребують вашої поради, оскільки ви є єдиним голосом розуму. Можливо ви й цього не захочете, але рідні просто змусять вас взяти на себе відповідальність за те, що відбувається. Прийміть це з честю. 

Скорпіон

Вам потрібно зайнятися самоаналізом. Духовні практики та медитація притягнуть у ваше життя позитивні зміни, радить гороскоп на 17 жовтня. 

Стрілець

Не варто боятися щось змінювати. Ви набралися досвіду та готові повернути течію у потрібну сторону. Просто зробіть це. 

Козоріг 

Ви можете звернути увагу на іншу людину й так би мовити “піти на ліво”. Можливо, вас не задовільняє поведінка другої половинки. Подумайте про це 

Водолій

Водоліям старі звички заважають рухатися вперед. Зірки радять перепрограмувати своє мислення та відмовитися від старих звичок заради кращого майбутнього. 

Риби

Риби надто близько сприймають усі події навколо. Тому не дивно, що вони емоційно виснажені. Ставтеся до усього більш по філософськи та бережіть нерви. Є ймовірність, що вас попросить про допомогу близький друг. 

Джерело: Главред
Автор:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward