Екстрасенс назвала терміни, коли охоплена війною Україна буде тріумфувати

event 08:53 Вівторок 24 Травня 2022 БЛОГ

Одна з найсильніших екстрасенсів України Рубіна Цибульська дала прогноз для України в 2022 році за місяцями, пише Уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Своїми прогнозами вона поділилася на своєму YouTube-каналі.

Травень – що чекає на Україну до кінця п’ятого місяця

Буде підписання важливих документів за участю іноземних осіб, каже екстрасенс. Також очікується ухвалення закону про якесь обмеження, важливе для українців. Люди будуть повертатися додому, в травні проявляться результати важкої боротьби в квітні. 

Коментар:Карти показують зміцнення воїнів. Зміцнення і захист звільнених територій. Отруєння повітря і задуха“, – каже Цибульська.

Червень – безлад і хаос

Коментар:Дороги, багато доріг. Люди повертаються додому. Також карти показують агресію людей всередині країни, всередині міст, безлад, хаос. Чоловік з мечем – він головний, і таких багато. Розгубленість, страх“, – розповіла астроексперт.

У середині червня, за словами Рубіни, очікується підписання важливих документів, будуть переговори, обмін. Будуть напади на окремі ділянки країни. В Україну продовжить надходити допомога. Також червень стане місяцем відновлення територій.

Липень – Україна тріумфуватиме

Коментар:Україна радітиме у зв’язку з втратою влади ворогом, щури тікають з потопаючого корабля. “Але “чорний король” знову готується до нападу, тримає в руках як ультиматум свій меч“, – пояснює Цибульська.

Знову будуть напружені зустрічі делегацій, але їхні рішення дадуть хороший результат у майбутньому для України. 

Серпень – згуртованість людей

Багато хто вже не повернеться додому, проте потік тих, хто повертатиметься, не припиняється. Карти показують згуртованість людей, засновану на злості, відчаї та біді, яка спрямована на відновлення територій. Хтось буде в пошуках роботи. Багато людей будуть переміщатися з одного місця в інші всередині країни. Нація зміцнить свої родові корені.

Коментар:Саме на цей місяць випадає та енергія, яка в майбутньому над країною утворює купол захисту“, – говорить екстрасенс.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward