До Донецька прибули підрозділи “вагнеровців” для серії терактів – розвідка

event 17:31 Субота 19 Лютого 2022 ПОЛІТИКА

Оперативно-тактичне угруповання “Схід” повідомляє, що до Донецька прибули підрозділи “вагнеровців”, які спільно з російськими спецслужбами мають провести серію терористичних актів, а саме підрив житлових будинків.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці угруповання.

Коментар: У зв’язку з загостренням ситуації на лінії розмежування, з різних джерел почала надходити інформація щодо підготовки окупаційними військами та їхніми російськими кураторами серії провокацій. Так, за даними розвідки, з метою здійснення провокацій до Донецька прибули підрозділи “вагнеровців”, які спільно з російськими спецслужбами мають провести, серію терористичних актів, а саме підрив житлових будинків. Метою даних провокацій буде, звісно, звинуватити Україну для подальшої ескалації”, – зазначається у повідомленні.

Також зазначається, що  військовослужбовці військових частин, які входять до складу відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, не планували та не планують жодних наступальних дій, або інших дій на тимчасово-окупованій території: “Діяльність військовослужбовців угруповання має виключно оборонний характер, а застосування зброї відбувається лише у разі загрози життю і здоров’ю наших воїнів та мирних жителів“.

Читайте також: Володимир Зеленський виступає на Мюнхенській безпековій конференції (онлайн-трансляція)

Джерело

Останні новини
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward