Чи корисно їсти йогурт щодня: фахівці зважили усі за та проти

event 07:22 Четвер 11 Лютого 2021 ПОДІЇ

Багато хто з прихильників правильного харчування ледь не щодня додає у свій раціон йогурт. Проте цей продукт має як позитивні, так і негативні наслідки для організму. Кілька експертів в області харчування розповіли про всі плюси і мінуси частого вживання йогурту.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Так, як розповів лікар-дієтолог Моргін Клер, йогурти добре допомагають худнути, позаяк вони містять корисні бактерії, які контролюють вагу і покращують роботу кишечника.

Коментар:Йогурт – відмінний перекус для тих, хто сидить на дієті“, – запевняє Клер.

Своєю чергою, лікарка Ембер О’Браян заявила, що цей кисломолочний продукт – відмінне джерело кальцію, який так необхідний всім для здоров’я кісток, зубів і нігтів. Нутриціологиня Хіба Батул додала, що йогурт на сніданок покращує настрій, а дієтологиня Меган Берд запевняє, що він зміцнює імунітет.

Але, попри усю перелічену користь, фахівці стверджують, що у йогуртів є свої недоліки, адже часте вживання таких продуктів може погано впливати на шлунок. Так, натуропат Мелані Келлер заявила, що не радить вживати кисломолочні продукти тим, у кого занадто чутливий шлунок або непереносимість лактози.

Коментар: Корисні тільки натуральні йогурти без смаку і ароматизаторів: йогурти з різними смаками містять дуже багато цукру, що, своєю чергою, може негативно впливати на стан шкіри, фігури і здоров’я в цілому. Емі Лі радить купувати класичний йогурт і самостійно додавати в нього різні добавки до смаку“, – підсумувала нутриціологиня Емі Лі.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Coca-Cola переходить на пляшки з переробленого пластику

Теги: йогурт
Останні новини
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward