Британець, який покинув сім’ю заради українки, не витримав життя з нею

event 14:29 Середа 28 Вересня 2022 КУРЙОЗИ
brytanetsdfwf

Британець Тоні Гарнет розійшовся з українкою Софією Каркадим. 

Нагадаємо, що 22-річна дівчина втекла до Британії від війни, оселилася в родині 30-річного Тоні, який мав дружину та двох дітей. У них зав’язалися романтичні стосунки й Тоні пішов від дружини до Софії. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ БАЙРАКТАР NEWS

За це його навіть звільнили з роботи. 

Тоні пояснював, що стосунки з його дружиною вже були запущені. А коли вдома з’явилася Софія, то вони дуже швидко порозумілися. Тоні ще й умів говорити словацькою, яка дуже схожа на українську. Також почали ходити разом у спортзал. 

Через таку близьку дружбу, уже колишня дружина Тоні вирішила прогнати Софію з дому. Але чоловік заявив, що в такому разі теж піде. Й вони з’їхали на орендовану квартиру. 

Однак вже через чотири місяці спільного життя пара розірвала стосунки. 

Своє рішення він повідомив у коментарі виданню MailOnline.

Як пояснює Тоні, 22-річна Софія не вміє пити алкоголь, а ще пошкодила ножем стіну в їхньому орендованому будинку. Це сталося під час святкування його 30-річчя, тому британцю навіть довелося викликати поліцію. За словами британця, українка ставала дуже агресивною, коли злилася й це важко було терпіти: 

“Я більше не можу терпіти її образи чи гнів. Я залишив Лорну [колишню партнерку] і своїх двох дітей заради неї, і доклав усіх зусиль, щоб допомогти їй зберегти нас разом”. 

Він визнає, що зробив помилку, коли вирішив зустрічатися з Софією. На його думку, у неї може бути постравматичний розлад через війну. 

“Я сподіваюся, що вона знайде безпечне місце для життя і буде в щасливішому місці. Але вона не для мене”. 

Також Тоні додав, що Софія після розриву, писала, що любить його й хотіла помиритися. Однак цього вже не хоче сам Тоні, оскільки “він давав їй шанс за шансом”. 

Раніше ж у Тоні Гарнетта були великі плани: він хотів одружитися з Софією, переїхати в Україну та допомагати постраждалим від війни.

Автор:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward