Блогерка-мільйонниця різко відреагувала на хейт в свою сторону

event 10:10 Понеділок 10 Січня 2022 Суспільство

Блогерка Софія Стужук різко відповіла на обвинувачення хейтерів, що вона “матір-зозуля”.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Блогерка-мільйонниця Софія Стужук різко відреагувала на хейт в свою сторону. 

Підписники масово почали писати, що вона показує не правильний приклад матері, адже в неї в пріоритеті стоїть коханий, а не діти. Софія різко відповіла у Instagram-stories.

Після цього Софія Стужук написала довгий пост на своїй сторінці.

Коментар: “Моя система цінностей та координат завжди була сім’я. Я людина, в якій кохання море. Я потребую дарувати його і отримувати. Я кайфую бути в одних стосунках більше, ніж у свободі. Я люблю бути мамою і дуже люблю своїх дітей. Дуже. Як у будь-якої нормальної мами у мене часто бувають і докори совісті та пригнічення себе відчуттям недостатньо хорошої мами. Я знаю, скільки болю я пережила, коли зруйнувалась моя сім’я, бо це була моя найважливіша цінність. Проте цінності себе в мене було мінімум. Я знаю, який шлях я пройшла до того, щоб нарешті зрозуміти, що я багатогранна, і ролей у мене багато. І перша – жіноча, а лише потім партнера/дружини/мами/блогера/бізнесблабла та ін. І що я нікому нічого не винна. Я просто маю бути щасливою. А для цього мені потрібно робити те, що я хочу, і що для мене важливо, – написала Стужук.

Читайте також: Через помилку на педикюрі жінка залишилася без ноги

За словами блогерки, аби створити нову сім’ю, вона повинна бути гідною тієї людини, яку б хотіла бачити поруч із собою. Для побудови нових стосунків їй потрібен час та простір. Саме цим вона зараз займається.

Джерело

Автор:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward