Астрологи розказали, який вид спорту підходить кожному зі знаків Зодіаку

event 11:32 Середа 29 Червня 2022 БЛОГ

Заняття спортом корисні як для здоров’я, так і для підтримки фізичної форми. Кожна людина надає переваги різним видам – комусь подобається біг, хтось надає перевагу плаванню, а комусь до душі йога, пише Уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Астрологи спитали поради у зірок і розказали, який вид спорту найкраще підходить для кожного знаку Зодіаку.

Овен

Люди з цим знаком Зодіаку показують чудові результати у спорті. Їм добре підходять такі види спорту як футбол, баскетбол, хокей, волейбол. Не гірше Овни справляються з силовими тренуваннями, такими як бокс чи боротьба.

Телець

Це доволі спокійні люди, які цінують комфорт. Для них підходять заняття такими видами спорту як, наприклад, фігурне катання, художня гімнастика.

Близнюки

Найбільше таким людям підходять “повітряні” види спорту, і ті, де необхідні висока швидкість реакції та координація. Ідеальний варіант – фехтування чи аеройога або теніс чи волейбол. Крім того, Близнюки будуть комфортно відчувати себе у велоспорті.

Рак

Рак – вразлива натура. Якщо таким людям і займатися фізичною активністю, вона повинна поєднувати в собі елементи мистецтва. Тож їм чудово підійде художня гімнастика або фігурне катання.

Лев

Леви у плані спорту схожі на Овнів: їм при цьому необхідно бути лідером. Тому їм підходить футбол, волейбол, хокей, художня гімнастика, фігурне катання.

Діва

Діви – люди землі. Вони віддають перевагу спокійним видам спорту з терапевтичним ефектом. Один з найбільш вигідних для Дів видів спорту – синхронне плавання. Також підійдуть шахи і йога.

Терези

Терези тягнуться в гармонії та творенні. Тому їм підійдуть бальні танці та фігурне катання у парі. Також вони можуть себе проявити у тенісі, стрибках з трампліну, баскетболі та волейболі.

Скорпіон

Скорпіони люблять приплив адреналіну, тому їм підійдуть біг, велоспорт, авто та мотоспорт.

Стрілець

Стрільці полюбляють різні види перегонів: від звичайного бігу – до автоперегонів.

Козеріг

Завдяки цілеспрямованості Козероги досягають всього, чого хочуть: марафонський біг або велоспорт, скелелазіння, гірські лижі і, звичайно ж, будь-які види спорту, що передбачають їзду на тривалі дистанції саме для них.

Водолій

Спорт може стати для представників цього знаку Зодіаку чудовим хобі. Тому можна займатися біатлоном або ж іншими багатоборствами.

Риби

Риби часто далекі і від суворого спорту, віддаючи перевагу заняттям у фітнес-клубах і басейнах. Тому більший потенціал представники цього знаку Зодіаку матимуть у водних видах спорту.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward