Астрологи назвали три нестаріючих знака Зодіаку

event 12:51 Понеділок 30 Січня 2023 БЛОГ

Астрологи розповіли про три знаки Зодіаку, чиї представники зупинили час – вони можуть десятиліттями мати молодий і ефектний вигляд. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Рак

Раки – володарі стрункої і підтягнутою фігури. Як в молодому віці, так і в більш зрілому вони вражають оточуючих своєю витонченістю, грацією, харизмою. Ці риси не зникають навіть з роками, адже зморшки на їхньому обличчі з’являються знехотя і дуже пізно. 

Багато друзів Раків не можуть повірити своїм очам, коли бачать їх через багато років, адже зовнішність практично не змінюється. У чому ж секрет? Самі представники даного знака Зодіаку кажуть, що підтримувати класну форму їм допомагає правильне харчування і активний спосіб життя. 

Терези

Терези – ще один знак Зодіаку, представники якого з роками стають тільки красивішими. Вони вражають своєю життєрадісністю. Можливо, саме в їхній постійній усміхненості і криється причина молодого зовнішнього вигляду. 

Читайте також: Якою буде погода в лютому: прогноз Укргідрометцентру

Також Терези люблять одягатися стильно і молодіжно, що впливає на їхній образ і вміння подати себе. Втім, свої секрети вони не розкривають.

Риби

Риби – це ті люди, при зустрічі з якими від подиву може відвиснути щелепа. Як їм вдається зберегти молодий вигляд у 50, 60 чи 70 років? Зірки кажуть, що причина криється в тому, що вони не сидять на місці, завжди активні, займаються спортом, багато ходять пішки, а також піклуються про свій раціон. 

Також багато Риби займаються плаванням, що дозволяє їхній шкірі довгі роки зберігати пружність і еластичність.

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward