Астрологи назвали п’ять неромантичних знаків Зодіаку

event 12:11 Понеділок 17 Травня 2021 ПОДІЇ

Кожен прагне трохи романтики у своєму повсякденному житті. Однак є неромантичні знаки Зодіаку, які не завжди знають або розуміють, як залицятися до своїх партнерів.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Квіти, цукерки і приємні сюрпризи не можуть не подобатися. Спонтанний милий жест може змусити посміхнутися будь-яку людину. Ці неромантичні знаки Зодіаку насилу демонструють свої почуття, розповіла головна редакторка і астрологиня сайту Astrofame Сьюзан Тейлор.

Близнюки

Романтика – незбагненна для них річ. Навіть якщо представники цього знака зодіаку повністю і беззастережно кохають когось, незріла сторона їхньої особистості не дозволяє їм спонтанними жестами вражати своїх партнерів.

Козеріг

Ненавидить прикидатися тим, ким не є. Це один із найбільш стриманих і тривожних знаків Зодіаку. Козеріг ненавидить тиск, який змушує його діяти певним чином.

Діва

Один із найрозумніших знаків зодіаку і вважає романтику марною тратою часу. Справедливо сказати, що цей знак не має традиційного погляду на це питання і навіть розглядає запеклі суперечки за чашкою кави з партнером як романтичне побачення.

Водолій

Романтичність – це не про нього. Водолій глибоко прив’язаний до ідеї свободи і ненавидить прив’язаність, тому не приділяє занадто багато уваги романтичному аспекту.

Телець

Найнеромантичніший з усіх знаків зодіаку. Надмірно практичний Телець не дізнався б, що таке романтика, навіть якби вона вдарила його по обличчю! Хоча, якщо вони закохуються і їхнє серце прискорено б’ється, коли справа доходить до романтики, вони й гадки не мають, як змусити свого партнера відчути себе особливим.

Джерело: сайт Обозреватель

Читайте також: Мелінда Гейтс після розлучення отримала акції на 3 млрд доларів

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward