Астрологи назвали найжадібніші знаки Зодіаку

event 19:47 Четвер 05 Січня 2023 БЛОГ
horoskop

Астрологи назвали 3 найекономніші знаки Зодіаку, які відрізняються особливою жадібністю. 

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Телець

Тельці обожнюють все красиве і дороге, проте це зовсім не означає, що вони готові на це витратитися. Більшість представників цього зодіакального сузір’я, побачивши якусь неймовірно стильну річ, ще три роки будуть ходити і думати, чи потрібна вона їм. Зважаться на покупку вони тоді, коли вона вже вийде з моди. Звичайно, потім Тельці не побіжать купувати цю річ. Таким чином вони заощадять круглу суму грошей.

Читайте також: Ламанці або шулики з маком – рецепт від Євгена Клопотенка

Скорпіон

Не можна однозначно сказати, що Скорпіони – жадібні люди. На себе вони готові витратити чи не всі гроші світу, але не варто розраховувати на таку ж щедрість по відношенню до себе. На своїх других половинках, друзях, рідних вони економлять, і ще як. Тому найчастіше у них не складаються стосунки з протилежною статтю через таку їхню меркантильність.

Козеріг

У випадку з Козерогами все складно. Жінки, наприклад, готові витратити на себе і своїх близьких будь-яку суму грошей. Їм нічого не шкода. А ось чоловіки більш економні. Звичайно, вони зроблять вам сюрприз, подарують якусь коштовність, а потім весь місяць будуть сидіти на мівіні. А все тому, що їх напружує, коли на їхньому банківському рахунку мало грошей. Якщо вони і економлять, то тільки на собі.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward