7 речей, які краще не давати “в борг” навіть близьким

event 13:34 Субота 20 Серпня 2022 Суспільство

Щоб уникнути неприємних ситуацій у житті, людям не рекомендують ділитися зі своїми близькими навіть особистими речами. Про це пише видання MarieClaire.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Існує сім речей, які не варто позичати своїм друзям або родичам. Навіть якщо ви не бачите нічого поганого в такій допомозі – ці предмети можуть привнести у ваше життя неприємності та сварки

Взуття

Вважається, що у цих речах залишається енергетика людини. Якщо ви добровільно віддаєте на час своє взуття людині – дозволяєте їй вторгатися у свою ауру і ділитеся з нею везінням. Подібні речі краще дарувати безоплатно чи продати. Але найголовніше правило – не забирати назад взуття.

Талісмани

Пам’ятні предмети, прикраси та обереги небажано передавати навіть близькій людині, адже вони можуть вплинути на неї по-іншому. Щонайменше через те, що вони вбирають енергетику свого власника та захищають його від негативу. За словами астрологів, для кожного знака Зодіаку призначено своє каміння та метали, тому до талісманів потрібно ставитися з обережністю.

Хліб

Цей продукт символізує достаток та добробут, тому його присутність у будинку обіцяє позитивне майбутнє для сім’ї. Будь-які хлібобулочні вироби не можна передавати через поріг, а подарунок останнього шматка хліба означатиме, що добровільно впускаєте у свій будинок нещастя.

Посуд

Кухонне приладдя, опинившись на столі, заряджається чужим енергетичним полем і після повернення можуть викликати у вашому будинку сварки і навіть матеріальні проблеми. Віддаючи посуд навіть на якийсь час, ви ризикуєте втратити своє везіння.

Сіль

Містики приписують цьому продукту особливу енергетичну силу – він запам’ятовує енергетику людини і приносить у життя щастя. Тому сіль часто використовують як головний атрибут під час обрядів. Щоб не спричинити лихо – продукт краще продати за символічну плату.

Предмети для збирання

Віник та швабра, на думку езотериків, також є містичними предметами. Вони збирають негативну енергетику в будинку та не дозволяють їй вирватися назовні. Якщо ви даруєте віник або швабру – вони втрачають захисні властивості і вже не будуть оберігати ваше домашнє вогнище.

Засоби особистої гігієни

Мило, гребінці, манікюрні набори, рушники та доглядові засоби не прийнято передавати навіть найближчим людям не лише через правила гігієни, але й щоб не дарувати оточуючим свою енергетику.

Останні новини
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward