Що не можна робити перед дзеркалом, аби не накликати біду

event 17:19 Середа 15 Грудня 2021 БЛОГ
прикмети перед дзеркалом

У магічну силу дзеркал вірили ще наші предки. Дзеркалу може показати минуле і майбутнє людини, а також впливати на енергетичне поле людини.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Не можна дивитися у дзеркало, якщо в будинку небіжчик. З давніх-давен, якщо померла людина, дзеркала в будинку завішують. 

Вважається, що душа людини не відразу відходить в інший світ, а якийсь час знаходиться серед живих, рідних людей, в будинку, де жила людина. Люди вірили, що душа, замість того, щоб піти в світ духів, може помилково “увійти” в дзеркало і залишитися в ньому, а, значить, і в будинку. Тому дзеркала в будинку завішували, за одними прикметами – до похорону, за іншими – не можна було знімати завісу 40 днів.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які ненавидять працювати

Не можна, щоб в дзеркалі відбивалися будь які негативні емоції людини. Не скаржтеся і не показуйте дзеркалу свої сльози, не кажіть своєму відображенню про власні недоліки, хвороби, важкі життєві ситуації, про нестачу грошей, душевний біль, в години страждань і депресій. Навпаки, частіше посміхайтеся своєму відображенню в дзеркалі, хваліть себе, промовляйте свої бажання і свої сильні сторони.

Не дивіться у дзеркало одночасно з кимось іншим. Дзеркало здатне відображати не тільки явні емоції, а й потаємні почуття, думки і бажання людей. Якщо інша людина відчуває негатив по відношенню до вас, почуття заздрості, злості, дзеркало може цей негатив відобразити і передати вам.

Під час хвороби намагайтеся на перебувати поруч з дзеркалом. Вважається, що дзеркало може накопичувати негативну енергію хвороби і, відображаючи, посилювати її.

Джерело

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward