Рейтинг знаків Зодіаку, яких найважче кохати

event 16:18 Середа 16 Лютого 2022 БЛОГ

Астрологи склали рейтинг знаків Зодіаку, яких найважче кохати.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

1. Діва

Представники цього знака, мабуть, є самодостатніми і незалежними. На відносини, у тому числі й романтичні, вони дивляться виключно з погляду здорового глузду, логіки та тверезого аналізу. І зовсім не тому, що не вірять у кохання, аж ніяк. Такі вони за своєю природою, і роблять це підсвідомо. До речі, з цієї ж причини вони не одразу підпускають до себе людей, а спочатку тримають на певній відстані, щоби переконатися, що тим можна довіряти.

Як бачите, любити Дів – завдання не з легких. Їм дуже складно зносити ретельно зведені стіни для захисту і розкриватися, адже без цього щасливі стосунки просто неможливі. Але якщо Діва все ж таки зможе перемогти свої страхи та побоювання – стане чудовим партнером. Але, як правило, для цього потрібен час. Так що запасайтеся терпінням та любов’ю.

2. Скорпіон

Оце вже справжні королеви і королі: самі не знають, чого хочуть. Їх змінно кидає із крайнощів у крайність. То – гарячі та темпераментні, то – холодні та відсторонені. Природно, що партнерові дуже складно їх «читати», крім того, така поведінка втомлює його емоційно.

Скорпіон у коханні може вимотати, як ніхто. Тут йому справді немає рівних! Тому більшість романів закінчуються однаково – розривом та новими розчаруваннями. Чесно кажучи, поки що представники цього знака не стануть достатньо емоційно зрілими, щоб визначитися, кого і що хочуть, будувати з ними стосунки – все одно, що замок на піску.

3. Стрілець

Народжені під цим знаком – найнепередбачуваніші. Мабуть, складно знайти більш химерних, імпульсивних та неповторних партнерів. Вони не схожі ні на кого, а стосунки з ними – ні на що, що ви переживали раніше. Це складно, але водночас – і неймовірно цікаво. Сумувати з ними вже точно не будете!

Стрільці постійно шукають та відкривають щось нове. Вони в принципі не можуть жити без пригод та адреналіну. Найбільше вони бояться одного: тихого, нудного життя, в якому ніщо не відбувається. Тому у стосунках з ними слід бути готовими до постійних американських гірок. Їм потрібен той, хто бігтиме поруч і так само радітиме, а не буде плестись слідом або наздоганяти. Тільки тоді вони будуть щасливі, а стосунки – здоровими та довговічними. Так що добре подумайте, чи готові ви до пригоди довжиною в життя.

4. Водолій

Представники цього знаку за своєю природою замкнені та досить закриті. Їм дуже складно відкриватися і впускати у своє серце інших людей. Тому їхнім партнерам слід приготуватися до того, що до них дуже довго будуть придивлятися та вивчати, дотримуючись певної дистанції.

Справа в тому, Водолію потрібен той, кому він справді може довіряти. Їм важливо переконатися в тому, що знайшли саме ту людину, перед якою можна бути вразливими та не боятися, що цим скористаються та завдадуть біль. Тільки в такому разі Водолій вирішується мало не на подвиг – піти ва-банк і нарешті по-справжньому закохатися.

5. Козоріг

Практичність, працездатність і працелюбність – три «кити» народжених під знаком Козерога.

З одного боку, це чудово, тому що складно знайти надійніших союзників чи колег, але для стосунків подібний набір – не подарунок. Іноді навіть виникає відчуття, що Козеріг підходить до стосунків як до якихось бізнес-трансакцій. Погодьтеся, це досить неприємно: коли вас буквально сканують та зважують усі «за» та «проти». Саме так представники цього знака підходять до вибору партнера.

Козерога слід навчитися довіряти своєму серцю так само, як і своїй голові. Тільки так він може знайти справжнє і міцне кохання.

6. Близнюки

Близнюки мають репутацію дуже емоційних людей. У певному сенсі це і створює певні труднощі тим, хто їх любить. Справа в тому, що у стосунках їх іноді «надто багато». Але, з іншого боку, це плюс представників цього знака: вони люблять усім серцем і повністю віддаються своїм почуттям. Коли Близнюки закохуються, то, не вагаючись жодної хвилини, йдуть ва-банк. Представники цього знака ніколи нічого не приховують і віддають себе партнеру без решти.

Коли вас так люблять, це навіть трохи лякає. Але не варто боятися вразливості та темпераменту цього знака. Він просто не вміє любити по-іншому. Так, його любов, як ураган, і від неї не сховаєшся, але ж справжня і щира!

7. Лев

Ви не знайдете більш динамічного та привабливого знака Зодіаку, ніж Лев. Вони дуже горді, незалежні та впевнені в собі. Тому тим, хто наважиться полюбити представників цього знака, слід бути готовими до того, що ці «кішки» завжди гулятимуть самі по собі.

Керувати цим знаком, командувати чи спрямовувати – ще нікому не вдавалося. Однак Леви настільки прекрасні та чарівні, що ними неможливо не захопитися. Поруч із Левом все стає чарівним і сповненим особливої ​​краси, тому не дивно, що його люблять усі.

8. Овен

Для народжених під цим знаком партнер – це центр Всесвіту. Він для них завжди є пріоритетом №1, і це навіть не обговорюється. Тому Овни роблять все заради того, щоб їхня кохана чи коханий були щасливі. Вони стають для них усім: і групою підтримки, і «співучасниками злочинів», і плечем, у яке можна просто уткнутися та поплакати.

Для представників цього знака важливо усвідомлювати, що їх потребують і цінують. Це все, чого вони хочуть натомість за таке величезне кохання. Хто відмовитиметься від такого?

9. Телець

Більш вірного та відданого знака, ніж Телець, просто не існує у природі. Якщо він закохується, це вже назавжди. У цей момент для Тельця перестають існувати решта людей – свій вибір він зробив і залишиться вірним йому завжди.

Тельці нікого не зображають і не вдають, вони такі, які є. Якщо щось думають – скажуть, якщо образилися – зізнаються. Недоліки, натяки, гра в «кішки-мишки» – це не для них.

З представниками цього знака затишно та спокійно: ви завжди знаєте, де вони, що відчувають та що думають. Така відданість – рідкість у наш час, тому цінуйте і любіть Тельців – вони цього заслуговують.

10. Терези

Народжені під цим знаком хочуть, щоб усі були задоволені та щасливі. І йдеться не лише про рідних та близьких, а про всіх людей на Землі. Що вже казати про тих, кого вони люблять! Заради них Терези готові дістати сонце з неба!

Терези дуже делікатні, запобіжні і ніжні у стосунках. Вони готові на будь-які жертви, аби їх коханим було спокійно та світло поруч. Тому любити представників цього знака – легко та приємно. Не відповісти взаємністю на таке ставлення просто неможливо!

11. Риби

У представників цього знака – найбільше, найбільш любляче і найраниміше серце. Вони вміють глибоко та щиро любити, дуже відчувають та розуміють свого партнера. Мрія, а не партнери!

Риби завжди відкриті, нічого не приховують. З ними дуже легко та невимушено. Крім того, народжені під цим знаком дуже віддані і здатні на самопожертву заради коханої людини. Вони пройдуть крізь вогонь і воду – аби йому було добре. Таке кохання – справжній подарунок небес, і дається лише раз у житті. Тому любіть і насолоджуйтесь – у вас найкращий союзник!

Читайте також: Астрологиня назвала найбільших марнотратів за знаком Зодіаку

12. Рак

Це найдбайливіші, найтерплячіші та найбільш люблячі партнери. Вони кохають беззастережно та все життя. Так люблять лише батьки своїх дітей просто за сам факт, що вони є.

На представників цього знака завжди можна покластися, щоб не відбувалося, і в яку історію ви не влипли б. Вони все зрозуміють і пробачать. Але це зовсім не означає, що їх можна скільки завгодно обманювати: розчарувавшись, можуть піти назавжди.

Про таких партнерів можна сказати одне: «Так має виглядати кохання». Цінуйте і любіть їх – вам дуже пощастило!

Джерело

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Автор:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward