Найкращі українські новорічні пісні для зимових свят 2021 року

event 13:49 Понеділок 21 Грудня 2020 БЛОГ

Новорічні пісні українською мовою подарують вам святковий настрій та забезпечать затишну атмосферу у ваших домівках.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Новий рік 2021 уже на носі, тож, саме час подбати про святковий плейлист для ідеального настрою. Зрозуміло, що без Френка Сінатри не обійдеться, та ми маємо свої – сучасні українські новорічні пісні – які варті уваги.

Jingle Bells українською – Шпилясті кобзарі

Найвідомішу різдвяну пісню Америки заспівали українською мовою, і від того вона лише покращала. Так, “Шпилясті кобзарі” презентували свою версію “Jingle Bells”, яка одразу підкорила мережу. Автором слів новорічної пісні стала поетеса Оксана Боровець. Вийшло дуже колоритно, нумо співати разом!

Старий рік минає – DZIDZIO

Новорічний кліп на відому українську колядку “Старий рік минає” від гурту DZIDZIO ви просто мусите переглянути ще раз! Музиканти переконані, що Новий рік та Різдвяні свята треба проводити лише в родинному колі, тому вони й показали, що на свята робити не варто, аби до вас, боронь Боже, не навідався DZIDZIO-медбрат.

#ВІЧНІСТЬ – Jerry Heil

Цей хіт авторка хіта #Охрана_отмєна випустила ще в минулому році, але тоді про неї як артистку мало хто знав, тож #Вічність хоч і “зайшла”, але мегахітом не стала. Та ми переконані, що це тільки поки що, адже легку новорічну пісню про дівчинку, яка від кохання за одну ніч перетворюється в принцесу, хочеться співати разом із Jerry. Ліхтарики, святковий дух, джингл белз – вся атмосфера свята в одному треці.

Новий рік – Катя Бойко

Ця порівняно нова пісня молодої співачки вже встигла стати незаперечним хітом. Вона лунає на кожному новорічному святі, тож неодмінно прикрасить і ваше.

В ніч новорічну – Ірина Білик

Білик – справжня рекордсменка із зимових композицій. У її доробку є чимало святкових пісень, але нам найбільше подобається саме ця. Адже “в ніч новорічну – все незвично”!

Новий рік! – Mad Heads XL

“Свято, де ти, прийди на поріг! Уся планета чекає Новий рік!”. Згадали цю мелодію? Запальна українська новорічна музика – саме те, що змусить вас танцювати без грама алкоголю! Пісня “Новий рік!” у стилі ска-панк від гурту Mad Heads XL та анімаційний кліп на неї точно припадуть вам до душі, і ви вже не зможете зупинитися.

А під Новий Рік – Скрябін

Прониклива новорічна пісня від неповторного Андрія Кузьменка. Музикант переконує нас, що під Новий рік усі мрії збуваються, і ми охоче в це віримо.

З Новим роком, Україно – Ірина Федишин

Щире привітання для всіх українців від співачки Ірини Федишин нехай лунає в кожній хаті в святковий час, адже Новий рік треба “разом святкувати”!

Новорічна – Антитіла

Ще одна святкова пісня під назвою “Новорічна” від українського гурту “Антитіла”. Обіцяємо, що вона точно поповнить ваш новорічний плейлист та стане одним із атрибутів гарного настрою, як запах мандаринок чи диво, про яке співає Тарас Тополя.

Новорічний Дзинь – От Вінта

Гурт От Вінта представив веселий і драйвовий варіант “Jingle Bells”, що отримав назву “Новорічний дзинь”. Як пройшов твій рік минулий? Чесна праця, чи халтура, більше кривди, чи добра?.. – цікавляться музиканти.

Новий рік – ТІК

Те, що не сталось, неодмінно станеться у ніч новорічну“, – співає Віктор Бронюк і Ко. Зворушлива пісня про Новий рік гурту ТІК подарує вам казку. І пам’ятайте, що свята треба проводити у дружньому колі, адже “із друзями краще святкується”.

Новорічна – Мандри

Проста та весела новорічна пісня від гурту “Мандри” про “дівчат та пацанів на санчатах” стане ідеальним фоном для теплих розмов у колі друзів.

Падає сніг – TARABAROVA

Світла сторона українського шоу-бізу Світлана Тарабарова у зворушливому кліпі на зимову новинку вперше показала обличчя свого синочка Івана. Малюк став головним героєм музичного відео на новорічну пісню “Падає сніг”, у якому зірка дякує всім друзям та рідним за те, що вони були поруч протягом усього минулого року. Ці важливі слова варто сказати й нам усім!

З Новим роком і Рождеством – Скрябін

Насамкінець пісня від старого-доброго Кузьми. Нехай сльози, хвороби і біди залишаться в старому році, а Новий рік 2020 подарує вам надію та добро!

До вашої уваги також добірка найкращих українських пісень на НР:

Джерело: сайт Радіо Maximum

Читайте також: Новорічні фільми 2021: що подивитися для святкового настрою

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward