Місячне затемнення в листопаді: чого очікувати Знакам Зодіаку

event 11:20 Четвер 18 Листопадаа 2021 БЛОГ

 19 листопада 2021 року очікується місячне затемнення в Тельці – складний період, який буде супроводжуватися багатьма змінами.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

В наступну п’ятницю, 19 листопада, об 11 годині ранку за Київським часом розпочнеться місячне затемнення. Востаннє, на осі знаків Скорпіон-Телець це відбувалося в 2014 році. Спостерігати це явище зможуть жителі Північної та Південної Америки, Австралії та Південно-Східної Азії. Але відчують затемнення на собі всі жителі.

Що очікувати знакам зодіаку?

Овен

Вам буде нелегко. Багато Ваших вчинків викличуть негативну реакцію, критику в керівництва, ділових партнерів та впливових людей.

Спробуйте знаходити підтримку в близьких людей. Для Вас це хороший період для домашніх справ.

Телець

В період місячного затемнення, у Вас буде шанс піти на підвищення. Вам буде легко знаходити спільну мову з діловими партнерами

Якщо у Вас є діти приділіть їм більше уваги. Пам’ятайте, що Ви можете виховати дітей відмінно, показуючи власний приклад.

Близнюки

Вдалий період для справ, які відносяться до професійної сфери. Вам буде легко вирішувати проблеми, які не може вирішити ніхто. 

В цей період з’являться люди з минулого. Неочікуваний дзвінок старого друга, або повідомлення від колишнього однокласника піднімуть Ваш настрій.

Читайте також: Астрологи розповіли, хто є ідеальною парою для кожного знака зодіаку

Рак

Непоганий період для Вас в фінансовому плані. У Вас буде можливість використовувати свої фінанси правильно: зробити кілька вдалих покупок або вкластися в якусь справу.

Але емоційний фон буде нестабільним. Ви будете часто вислуховувати критику та зауваження в свою сторону, не лише від колег, але і від своїх других половинок.

Лев

В особистій сфері проявляйте ініціативу, та побачите, як зміниться відношення коханої людини до Вас. Вдалий період для владнання проблем в стосунках.

Присвятіть цей період для владнання тісних ділових контактів. Ви можете спробувати переконати колег в важливих питаннях. Ви будете праві!

Діва

В цей період очікуйте приємних новин в фінансових питаннях. Ваші старання будуть високо оцінені Вашим керівництвом. Зверніть увагу на розвиток відносин з діловими партнерами: демонструйте те, що Ви дуже цінуєте Вашу співпрацю.

Будьте готові отримати велику кількість неправдивої інформації. Вам буде потрібно точно оприділити надійність джерела інформації, та вирішити, як вчинити далі.

Терези

Доведеться змиритися з погіршенням фінансового становища. На відміну від Дів, ваші старання та зусилля не будуть помічені керівництвом. Якщо ви збережете свій оптимізм, то Вам вдасться відкрити якусь свою справу, яка скоро принесе Вам прибуток.

Скорпіон

Будьте готові прислухатися до порад, використовувати досвід колег та ділових партнерів. В особистій сфері очікуйте проблем: Ви будете не задоволені своїми відносинами, але не знатимете як з цим впоратися.

Небезпечний період для конфліктів. Не погоджуйтеся на вигідні пропозиції колег.

Стрілець

Період не дуже цікавий: багато часу забирають справи другого плану, не матимете часу зайнятися дійсно цікавими та корисним проектами, які б дозволили Вас показати з хорошої сторони.

Отримаєте багато хороших новин. Можливо, людина, яка Вам давно подобається, відповість взаємністю

Козеріг

Цікавий і багатообіцяючий період. Очікуйте вагомих перемог в кар’єрі. Зможете уникнути помилок в складних ситуаціях та прийняти правильне рішення.

Але в особистому житті чекайте змін. Вам почне набридати, чому Ваша кохана людина приходить додому пізно та не відповідає на телефонні дзвінки.

Водолій

Будьте обережні: Вас будуть провокувати на неправильні рішення. Не беріться за проекти, успіх яких напряму залежить від збігу обставин. 

В особистому житті перестаньте керуватися емоціями. Дуже легко будете піддаватися емоціям, та зможете легко зруйнувати те, що так довго будували.

Риби

Будьте готові відстоювати свої інтереси. Можливі конфлікти з колегами та друзями. Ваш погляд не буде збігатися з суспільством, через що очікуйте проблеми.

У Вас з’явиться багато знайомих. Легко буде знайти спільну мову майже з усіма. Деякі люди стануть в майбутньому Вашими бізнес-партнерами.

Автор:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward