Дієтологи назвали три сезонних продукти для схуднення

event 17:24 Середа 17 Листопадаа 2021 БЛОГ

Дієтологи назвали три сезонних продукти для схуднення. Їсти та худнути цілком реально, головне – правильно скласти раціон і не переборщувати з порціями. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Дієтологи з США назвали три осінніх продукти, які допоможуть схуднути та збагатять організм вітамінами. Осіння дієта насправді не нудна, як може здатися, на перший погляд. Зараз час для деяких овочів та фруктів, які стануть відмінним доповненням для Вашого раціону.

Яблука для схуднення

В одному яблуку міститься близько 19% клітковини від щоденної норми. Введення такого продукту в раціон допоможе звільнитися від декількох зайвих кілограмів та позитивно позначиться на всьому організмі. 

Також, яблука не тільки допомагають худнути, а й запобігають утворенню ракових клітин, серцево-судинних захворювань, астми та рятують від багатьох недуг.

Читайте також: “Зовсім не 2 літри”: дієтологиня розповіла, скільки насправді води потрібно пити на добу

Гарбуз для схуднення

Гарбуз вважається одним з найголовніших овочів осені. З нього Ви можете приготувати гарніри, солодкі страви та прості перекуси. Гарбуз надзвичайно багатий клітковиною, тому вживання такого овочу дозволяє зберігати ситість і менше переїдати.

Гарбуз можна запікати, варити або тушкувати. Також дуже важливе насіння гарбуза – відмінна та корисна добавка до їжі, яка допомагає схуднути.

Брюссельська капуста для схуднення

Брюссельська капуста є ідеальною їжею для схуднення. Вона містить багато клітковини, мало калорій та ідеально поєднується з рибою та куркою.

Багато хто не вживаю брюссельську капусту, оскільки думають, що вона не смачна. Однак її можна готувати не лише на пару. Її можна запекти. Брюссельська капуста є чудовою альтернативою картоплі. Вона втамовує голод та не стане причиною зайвих кілограмів.

Джерело

Автор:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward