Як обрати меблі для кухні

event 10:16 Вівторок 03 Серпня 2021 БЛОГ

Перш ніж облаштувати робочу зону кухні, її потрібно ретельно спланувати. Тому що навіть крихітна невдала деталь може зробити некомфортною всю роботу на кухні. Про це як ніхто знають профільні автори ATN.

Стільниця

Основна робоча поверхня на кухні – це, звичайно ж, стільниця. Вона повинна витримувати перепади температур, підвищену вологість, а також механічні навантаження.

Матеріали, з яких виготовляються стільниці, різноманітні. Кожен з них має свої сильні й слабкі сторони: дерево, пластик, натуральний і штучний камінь, сталь, скло, ДСП.

Найдешевшим матеріалом є ДСП, хоча такі стільниці погано витримують вологу і швидко деформуються в умовах агресивного експлуатації.

Дерево і натуральний камінь хороші своїми довговічністю, естетичністю, але коштують дорого і вимагають специфічного догляду.

Цікавий модерновий матеріал – сталь. Вона довговічна, легко чиститься, не видозмінюється з часом.

Також добре зарекомендував себе штучний камінь – він коштує дешевше натурального, але не поступається йому по естетиці і зносостійкості.

Місця для зберігання

Подбайте про те, щоб всі ящики, полички, коробочки були легкодоступні, особливо ті, де зберігаються часто використовувані предмети. Також не завадять додаткові полки або ящики для великої кухонної техніки – м’ясорубки, комбайна.

Придивіться до різних моделей стелажів, тумбочок, полиць – часто вони оснащені ергономічними відсіками, гачками для тих чи інших предметів.

Плануючи підвісну меблі, враховуйте власний ріст і ріст домочадців.

Облаштувати робочу зону кухні допоможуть шарнірні і висувні ящики, де можна зберігати посуд і начиння максимально ергономічно.

Переваги меблів на замовлення

Виготовлення кухні під замовлення має низку переваг. І ось яких:

  • Меблі за індивідуальними кресленнями. Турбуєтеся про те, що ніде не можете підібрати меблі під розміри своєї кімнати? Тепер ці переживання можна залишити в минулому – можливе виготовлення меблі будь-якого розміру;
  • Довговічні меблі з офіційними гарантіями. Майстерня не боїться відповідати за якість своєї продукції, тому що впевнена в ній на всі сто. Замовляючи в майстерні меблі, ви укладаєте двосторонній договір, який регулює співпрацю. А використання тільки високоякісних матеріалів, міцних сортів дерева, витривалої фурнітури дозволяє меблярам створювати інтер’єрні предмети на десятиліття;
  • Максимально уважний підхід до ваших побажань. Щоб майбутні меблі радували не один рік, майстри враховують всі ваші побажання. Це стосується матеріалів, форм, обшивки.

Від мрії про ідеальні довговічних меблів до її реалізації всього один крок – заявка на сайті майстерні https://cleef.com.ua.

Теги: реклама
Останні новини
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward