Гороскоп на 22 лютого за картами Таро

event 09:39 Понеділок 21 Лютого 2022 БЛОГ

Гороскоп на завтра, 22 лютого 2022 року, за картами Таро радить більшості представників Зодіаку зібратися і максимально уважно поставитися до будь-якої пропозиції.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

ОВЕН — Колесо Фортуни

Удача — дама дуже непостійна: цієї миті вона повністю на вашому боці, а за хвилину “ставить палиці в колеса”. В цьому і полягає весь символізм карти Колесо Фортуни. Гороскоп на завтра каже, що у вас у житті настав період раптових змін, однак чи стане він щасливим, чи навпаки — залежить лише від вас самих.

ТЕЛЕЦЬ Утримання

Утримання символізує затишшя. Можливо, перед бурею, а можливо — це буде довгостроковий життєвий штиль. Зрозуміло лише одне: ви будете плисти за течією, не помічаючи, що відбувається навколо. А, можливо, вам і не треба цього помічати. Гороскоп на сьогодні рекомендує розслабитися і не форсувати події — утримайтеся від поспішних рішень.

БЛИЗНЮКИ Четвірка Кубків

Гороскоп на п’ятницю для Близнюків віщує: день буде досить загадковим і багато в чому незрозумілим. Точніше, незрозумілими стануть події, які відбудуться з вашої ж подачі. Ймовірно те, що ви раніше зробили і вже думати про це забули, нарешті дасть свої плоди. Ну або “вилізе боком”. Все залежить від “стартової точки”.

РАК Сімка Жезлів

Поява цієї карти у вашому розкладі — вельми тривожна ознака. Це битва: за власні інтереси, за власне добробут і за правду. Однак так справи йдуть лише в тому разі, якщо ви — постраждала сторона. Якщо ж самі спровокували агресію — боротьба також виникне, але тільки ви будете битися на самоті і з “вітряками”. У будь-якому разі може бути нелегко, тому подбайте про те, щоб не провокувати конфлікти. Тоді вдасться уникнути труднощів.

ЛЕВ Дев’ятка Денаріїв

Гороскоп на п’ятницю каже: якщо вам випала ця карта, отже ви є мало пристосованою до реального життя людиною. А все тому, що ви почали занадто захоплюватися будівництвом “повітряних замків”. Ви застрягли в ілюзіях, а це негативно впливає на майбутнє. Цей знак в особистому розкладі демонструє вашу неготовність вирішувати наявні проблеми, як побутові, так і пов’язані з роботою. На жаль, замість того щоб прийняти конкретне рішення і спробувати втілити його в життя, ви витрачаєте час на безрезультатне обмірковування того, що відбувається, все більше і більше віддаляючись від реальності. Подумайте, що можна зробити з цим.

ДІВА Шістка Мечів

Гороскоп на завтра пророкує початок на рідкість спокійного і гармонійного етапу вашого життя. Після бурхливої і метушливої діяльності ви знову поринете в атмосферу світу і доброзичливих взаємин. І навіть якщо спершу вам здасться, що життя стало нудним і сірим — не впадайте у відчай. Це безсумнівно на краще, бо дозволить вам перевести дух і відпочити від безперервної гонитви за примарними цілями.

ТЕРЕЗИ Десятка Денаріїв

Карта, яка випала вам у розкладі на п’ятницю, каже, що час зосередитися на улюбленій справі і викинути все зайве з голови. Останнім часом ви нерідко розпорошуєтеся на непотрібні завдання, витрачаєте на них свою енергію, а натомість отримуєте лише втому і апатію. Змініть підхід до власного життя — просто навчитеся розділяти чорне і біле.

СКОРПІОН Сонце

Сонце — головне світило в житті кожної людини, і якщо вам випала ця карта, то вам потрібен надійний путівник. Він освітлюватиме вам шлях у майбутнє, і не дозволить зійти на манівці. Отже, як прогнозує гороскоп на сьогодні, ви прийдете до заповітної мети досить швидко і легко, без помилок і труднощів. Головне — довіртеся долі і вищим силам.

СТРІЛЕЦЬ Двійка Мечів

Ви перебуваєте між двох вогнів: з одного боку відчуваєте прилив енергії і сил, і хочете зробити щось грандіозне. З іншого ж навколишній світ лякає вас і заганяє в кут, не даючи розслабитися і довести задумане до кінця. Вихід є: чи варто ризикнути і вирватися з полону своїх страхів. Не бійтеся наслідків, навіть незважаючи на те, що спочатку ви можете стати об’єктом критики, зрештою всі визнають вашу перемогу.

КОЗОРІГ Туз Денаріїв

Туз Денаріїв у персональному розкладі на добу — добра ознака. Найперше тому, що символізує матеріальний достаток, а вам це, напевно, зараз необхідно. Гороскоп на п’ятницю каже, що справи підуть угору. Поки незрозуміло, що саме це буде: підвищення по службі, несподіваний прибуток чи повернення давно забутих боргів. Але одне відомо точно — ваш гаманець стане товщим.

ВОДОЛІЙ Блазень

Карта Блазень символізує нашу внутрішню дитину: можливо, на вас чекає початок чогось нового, або ж ви подивитеся на звичні речі кардинально по-іншому. Цей день подарує вам щось на зразок осяяння. Ви зробите несподівані висновки щодо ситуації, яка, здавалося б, була давно вже проаналізована і нічого нового відкрити для вас не могла. Ймовірно, тим самим ви зможете повернути на 180 градусів плин вашого життя. І це лише на краще.

Читайте також: Гороскоп на 21-22 лютого: що чекає на Терези, Тельця та інші знаки Зодіаку

РИБИ Диявол

Диявол — зазвичай виключно негативний образ. Карти Таро не виняток, проте значення може бути дещо м’якшим. Позитивним символом його справді не назвеш, але все не так страшно: просто на вас постійно чиниться тиск ззовні. До слова, чинить його найближча людина, яка, насправді, зовсім не є тим, ким ви її вважаєте. Кохані можуть встромити ножа у спину, рідні — зрадити, а друзі відмовити в допомозі у найтяжчу хвилину. На жаль, але саме цього вам радить остерігатися гороскоп сьогодні.

Джерело

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Автор:
Останні новини
06.09.2024, П’ятниця
05.09.2024, Четвер
04.09.2024, Середа
03.09.2024, Вівторок
02.09.2024, Понеділок
01.09.2024, Неділя
31.08.2024, Субота
30.08.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward