Гороскоп на 20 лютого: що чекає на Лева, Діву та Терези?

event 11:15 Неділя 20 Лютого 2022 БЛОГ
Гороскоп

Краще завершити старі проєкти – особливо якщо ті пов’язані з юридичною, психологічною, образотворчою чи соціальною сферою. Про це пише changeua.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Овен

Не варто будувати плани заздалегідь: спонтанність – найкращий спосіб досягти успіху сьогодні. Знайомство, що розпочалося сьогодні, допоможе у кар’єрі. Та й для налагодження особистого життя зараз дуже сприятливий період – не ігноруйте нагоди поспілкуватися з людьми.

Побережіть серце: як мінімум відмовтеся від жирної їжі цього дня.

Телець

На перший план вийдуть питання індивідуального характеру. Тому робочих справ і планувати на сьогодні не варто. Тим більше, що переробки можуть обернутися проблемами зі здоров’ям.

Близнюки

Демонструйте оточуючим спокій та скромність, якщо хочете домогтися від них допомоги чи підтримки.

Найкраще сьогодні вдаватиметься дослідницька робота. А в плані здоров’я варто побоюватися гострих та важких предметів: відкладіть різьблення, перенесення важких речей тощо. більш сприятливий період.

Рак

Обережніше із витратами: ви ризикуєте викинути гроші на непотрібні, зайві покупки. Краще взагалі не беріть гроші до рук цього дня. Виняток можна зробити лише для ділових переговорів: тут багатий антураж зіграє на руку.

Поганий день для подорожей.

Лев

Перша половина дня видасться вкрай насиченою, а от увечері вдасться відпочити. Потрібно лише набратися терпіння та дожити до цього моменту.

Слабким місцем виявиться хребет: варто записатися до масажиста.

Діва

Поганий день для спілкування з начальством та змін у будинку (наприклад, початок ремонту варто відкласти). Краще відключити телефон, виспатися і зайнятися чимось веселим зі своєю другою половинкою.

Терези

Не покладайтеся на чужу допомогу: самостійно впоратися з роботою вийде швидше, ефективніше та простіше з погляду витрат нервових клітин.

У фінансових питаннях не поспішайте з прийняттям рішень – інакше можете втратити те, чого так завзято досягали останнім часом.

Скорпіон

Якщо хочете кар’єрних поступів, то сьогодні доведеться попрацювати. Не заздріть тим, хто нині відпочиває – сумлінно робіть свою справу: ваші старання помітять та оцінять.

Зміни корисні лише у індивідуальній сфері: тут можна зробити рішучий крок, який давно відкладали чи боялися зробити.

Стрілець

Імовірні безсоння та непорозуміння з боку близьких. З першим допоможе помірне фізичне тренування, а з другим – лише спокійне та детальне пояснення своєї позиції.

Читайте також: У Рівному полісмени впіймали серійного крадія, який “обчищував” верхній одяг (ВІДЕО)

І не забувайте усміхатися коханим людям: їм важливо знати, що їх суспільство приносить радість.

Козеріг

Під час спілкування слідкуйте за своїм обличчям і тоном: не давайте зрозуміти, що співрозмовник вам неприємний. Особливо це стосується робітничих переговорів.

У любовних справах варто виявити спонтанність, а ось у питаннях здоров’я – сталість (якщо вам призначили курс лікування, то сьогодні поганий день для відміни, паузи чи завершення лікування: прийміть ще дозу препарату).

Водолій

Відмовтеся від змін у цей день, навіть якщо йдеться лише про прибирання. Стабільність та впорядкованість – ось запорука успіху та душевного спокою цього дня.

Риби

Імовірні неприємні розмови, особливо у родинному колі. Уникнути їх не вдасться, але можна звести до мінімуму – якщо не сперечатися з оратором.

Слабке місце зараз – голова: тримайте під рукою ліки від головного болю.

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward